HCV

JO19-2 combineert langs Rolder Boys

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Rolder Boys op het programma. Zoals vorige week al vermeld een tegenstander die onderaan bungelt en dus te pakken is.

De scheidsrechter fluit om half 3 voor de aftrap en binnen 30 seconden staat het al 1-0. Een flinke opsteker voor de hele ploeg en dat is ook te merken in het spel,er wordt goed gecombineerd en steeds geprobeerd om de vrije man te zoeken. Het staat als een huis over alle linies.

Bij de stand van 3-0 krijgen we een penalty, normaal gesproken laat ik ze dat onderling regelen maar nu vond ik het verantwoord om in te grijpen en onze keeper achter de bal plaats te laten nemen. Onder de ogen van de heer Peter T. te G. en later op video voor de heer Stefan R. ook te G. schoot de keeper de bal er onberispelijk in en zijn beide heren getuige geweest van een vakkundig genomen penalty.

De ruststand is 6-0. In de rust aangegeven om vooral te blijven voetballen en de positie te houden en niet hoewel het natuurlijk aanlokkelijk is om allemaal naar voren te gaan.
De tweede helft blijven we voetballen en combineren en lopen we uit naar een 10-0 eindstand.

Één zwaluw maakt nog geen zomer maar de afgelopen week zijn we begonnen met samen te trainen met JO17-3 en je zou bijna zeggen dat het gelijk zijn vruchten afgeworpen heeft want ook JO17-3 heeft gewonnen.

Jelmer, Luca, Jesse, bedankt voor het meespelen.

Tot de volgende keer