• rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Totalbility
  Buist
  HCV
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns

Steun VV Gieten via Rabo ClubSupport!

Gepubliceerd op:

Op 5 oktober 2020 is de Rabo ClubSupport van start gegaan. Rabo ClubSupport is een actie van de Rabobank speciaal voor verenigingen omdat de bank het verenigingsleven een warm hart toedraagt. Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt een mooi bedrag beschikbaar om onder de verenigingen in de regio te verdelen!
In afgelopen jaren deden we als vereniging ook mee en boekten daarin goede resultaten. Het zou mooi zijn als we ook dit jaar weer een flink bedrag voor onze vereniging kunnen krijgen en wellicht kun jij daarbij helpen!
Tot zondag 25 oktober mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen (maximaal 2 van de 5 stemmen op dezelfde vereniging). Iedere stem is geld waard, dus doe mee! Wij kunnen een extra bijdrage goed gebruiken als gevolg van de noodzakelijke coronamaatregelen. Een mooie bijdrage vanuit Rabo ClubSupport is dan ook zeer welkom!
Stemmen kan vanaf nu via de Rabo App (zelf regelen) of via Rabo Internetbankieren, als je lid bent van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Begin november volgt de uitslag van Rabo ClubSupport 2020. Hulp nodig of vragen? Wij horen het graag! Anders alvast bedankt voor jouw steun!
Ben je nog geen lid van Rabobank Assen en Noord-Drenthe? Regel je lidmaatschap dan eenvoudig zelf via de Rabo App of via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lidworden.

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier