HCV

JO9-1 diesel begint op stoom te raken

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Dwingeloo JO9-2, die beetje op tijd stonden omdat er nog mee gedaan moest worden met JO9-1. Coach Niels start met een lekkere warming-up, en de kinderen hebben er, na een shirtwissel, allemaal zin in...

Uw verslaggever werd door de scheids gesommeerd om de ranja alvast te halen, waardoor begin van de wedstrijd is gemist. Bij terugkomst was het reeds 0-3. Of dit nou te maken had met het goede spel van de tegenstander of keepwerk van keeper Wilson, is niet bekend. Daarom gaan we er voor de statistieken maar vanuit dat het aan de scheids lag...

Het blijft tot aan de rust 0-3. Wilson ruilt het keepersshirt met Dylan, die voor het eerst dit seizoen onder de lat komt te staan. Er zit meer in dan deze stand, dat voelen we allemaal aan de kant. Er wordt keihard aangemoedigd. En beetje te enthousiast... Rutte zei deze week : "houd je bek", gelukkig zei de coach het iets vriendelijker.

Met de ouders wat rustiger, bleven de kids het proberen. Dit leidde nog tot 3 goals van Wilson en Teun. In die fase voelde ook Dwingeloo wel de dreiging. Dylan trapte telkens de ballen superver naar voren, een nieuw ontdekt talent voor lange ballen. De meiden en Leroy waren fel op de bal. Tomas vond zijn slidings weer opnieuw uit na een tip van de kant, en Robin kreeg ook nog een mooie kans.

Eindstand 3-8. Er begint iets te ontstaan in het team. De diesel komt op stoom. We kijken meer om ons heen, snappen dat er posities zijn in het veld en we proberen mannetjes te zoeken. Er wordt overgespeeld, en soms ook nog iets te lang alleen geprobeerd. Maar we hebben zelf weer gescoord, en dat gevoel is voor nu heerlijk!
VV Gieten JO9 1 200927 1
VV Gieten JO9 1 200927 2
VV Gieten JO9 1 200927 3

Volgende week weer thuis om 09.00 uur tegen Actief JO9-2.