HCV

Aanvullende corona-maatregelen bij wedstrijden Gieten 1

De huidige situatie rondom het coronavirus dwingt het bestuur om enkele aanvullende maatregelen te treffen, dit zal met name rond de thuiswedstrijden van Gieten 1 duidelijk merkbaar zijn.

Aanvullende maatregelen:
- Tijdens thuiswedstrijden van Gieten 1 is het terras / tribune, direct aangrenzend aan de kantine, gesloten van 13.00 tot 16.00 uur.
- De kantine is tussen 13.00 en 13.45 uur gesloten. Spelers, staf en overige begeleiding rond Gieten 1 kunnen uiteraard wel terrecht.
- Tussen 13.00 en 16.00 uur wordt er GEEN alcohol voor buiten geschonken.
- In de kantine dient men te zitten op de beschikbare plaatsen, hierbij geldt vol=vol.
- De bestuurskamer is na de wedstrijd beschikbaar voor enkele (oudere) supporters, ereleden, leden van verdienste of andere vrijwilligers die niet in de kantine terecht kunnen of durven (de consumpties tegen betaling vanuit de kantine).
- Tegenstanders zijn na de wedstrijd helaas even niet welkom in de kantine.

Wij willen iedereen nogmaals dwingend verzoeken zich aan alle maatregelen te houden, anders zien wij ons genoodzaakt de kantine te sluiten op de zondagmiddag.

Wij rekenen op de medewerking van een ieder, alvast onze dank daarvoor!