HCV

JO19-2 vecht zich terug in de wedstrijd.

De wedstrijd tegen Achilles staat gepland op zaterdag om 12.30 uur. Vrijdagavond heb ik 10 spelers waarvan 1 geleend van JO19-1. Na wat navraag gedaan te hebben bij een aantal leiders om spelers kreeg ik helaas nul op rekest. Toch konden we gelukkig met 11 spelers beginnen en in de tweede helft nog een aanvulling uit JO17-2.

We beginnen de wedstrijd met 4-4-2. De teams zijn gelijkwaardig aan elkaar maar toch kijken we in de rust tegen een 0-2 achterstand aan, mede omdat wij zeker 4 opgelegde mogelijkheden om zeep helpen.

In de rust overgegaan in 3-4-3 systeem omdat de flankspelers in het 4-4-2 systeem het niet konden aflopen dit heeft alles te maken met gebrek aan conditie en ook een stukje motivatie mede omdat er nog steeds geen duidelijkheid is t.o.v. spelers die erbij komen.

Gelukkig kwamen er in de tweede helft meer aanvallen over de flanken. Ook werd de 1-2 gecoord en begon het geloof een beetje terug te komen bij de spelers. De 2-2 valt uit een penalty ongeveer 10 minutes voor het einde. De wil om te winnen was er wel maar het was duidelijk dat de meeste batterijen gewoon leeg waren.

Wel hadden we de beste kansen over de hele wedstrijd bekeken en zeker de tweede helft waren we de bovenliggende partijen daarvoor is zeker een complimentje op zijn plaats mede gezien dat de tegenstander 4 wissels had en wij de hele wedstrijd alleen in de rust 1 keer konden wisselen.

Eindstand 2-2.

Wel tevreden ondanks dat er een kleine overwinning in had gezeten maar we zijn dit seizoen in officiële wedstrijden nog steeds ongeslagen. Volgende week spelen we uit tegen zand-veen combinatie in Gasselte.

Gezien de afstand en het voorspelde weer gaan we op de FIETS zodat de spieren al een beetje los zijn.

Tot de volgende keer