HCV

JO19-2 speelt 1-1 tegen Drenthina maar scoort 2 x.

Afgelopen zaterdag (10/9) stond de tweede bekerwedstrijd op het programma tegen Jim Rolink en kornuiten. Na de gebruikelijke fotografische seizoenspresentatie werd de warming-up ingezet.

De wedstrijd gaat 90 minuten gelijk op onder ondanks 2 tijdstraffen aan onze kant uitgedeeld door een goed leidende scheidsrechter. Wel komen we in de eerste helft op een 0-1 achterstand, onze rechtsback zet op bijzonder prachtige wijze onze keeper op het verkeerde been.

In de rust aangegeven dat het geen must is om te winnen en dat een gelijkspel ook voldoende is in een bekercompetitie met al een overwinning in de pocket uit de eerste wedstrijd.

De tweede helft wordt er helaas nog te rommelig gespeeld en worden vooral diepe ballen gespeeld. In het nieuwe systeem heeft dat weinig zin daar hebben we het na de wedstrijd en training ook over gehad, dat we het kunnen hebben we in de eerste bekerwedstrijd laten zien. Halverwege de tweede helft komen we op een terechte gelijke stand.

We krijgen op links een vrije trap toegekend op zeker 27 meter en 11 centimeter van de goal. Onze tank eist de bal op met de historische woorden "LAAT MIJ MAAR EVEN". Op Ronaldo-achtige wijze neemt hij positie in achter de bal en vuurt op dezelfde Ronaldo-achtige wijze op doel, het schot was zo hard dat ik zelfs meende te zien dat er zelfs een beetje rook van de bal afkwam de keeper heeft de bal alleen maar gehoord en zelfs op de plek van de inslag zaten er schroeiplekken in het net.

Eindstand 1-1 en met 1 been in de volgende beker ronde.

Luca en Emiel, bedankt voor het meespelen. Jurjen bedankt voor de 10 minuten, maar meld je niet aan om mee te doen als je al geblesseerd bent.

Tot de volgende keer