HCV

VV Gieten werkt aan een nieuw beleidsplan

Het bestuur van de VV Gieten heeft aangegeven graag een nieuw beleidsplan te willen opstellen. In dit beleidsplan schetst men een (toekomst)beeld van de vereniging, met daarin een aantal vaste items.

Dit zijn o.a. doelstellingen voor de komende jaren, sterke kanten en verbeterpunten van de vereniging, kansen en bedreigingen voor de toekomst, het neerzetten van een goede organisatiestructuur, het maken van een tijdspad waarin je aangeeft wanneer je wat gaat doen, wie dat gaan doen en wie er verantwoordelijk voor is/zijn, etc.

Verder is het beleidsplan een middel om de continuïteit van de vereniging te waarborgen.

Je kunt dus stellen dat je alles gaat beschrijven wat nu in menig hoofd zit. U moet het beleidsplan niet vergelijken met die uit het bedrijfsleven. Voor sportverenigingen geldt dat het beleidsplan in begrijpelijke taal wordt opgesteld. Ander voordeel is dat het beleidsplan een prima visitekaartje is voor bijv. gemeente, sponsoren en potentiële sponsoren.

Voor het opstellen van een nieuw beleidsplan wordt de VV Gieten ondersteunt door SportDrenthe in de persoon van Anne Prins.

SportDrenthe

Anne is als senior Verenigingsadviseur bij SportDrenthe werkzaam en begeleidt verenigingen in allerlei beleidszaken, zoals ook het opstellen van een nieuw beleidsplan. Anne is echter de adviseur die ons begeleidt en het proces stuurt en bewaakt Hij stelt niet het beleidsplan op! Dat doen wij samen!

Hiervoor is er door het HoofdBestuur van de VV Gieten een werkgroep opgesteld, deze werkgroep gaat onder begeleiding van Anne Prins, het beleidsplan uitwerken en zal daarbij ook een beroep doen op uw kennis, uw mening vragen en ook deze informatie meenemen in de uitwerking van het beleidsplan.

Even voorstellen, de werkgroep bestaat uit:
- Laura Martens (speelster bij MO19-1/vrijwilliger kantinecommissie)
- Gerda Brilleman (moeder van Wiebe (speelt in JO13-1), kledingcoördinator/vrijwilliger)
- Stefan Reitsema (lid HoofdBestuur (activiteitencommissie)/bestuurslid supportersvereniging/actief als voetballer bij Gieten 6 en in de zaal)
- David Modderman (speler Gieten 1/trainer van JO7)
- Gerard Bults (lid HoofdBestuur (accomodatiecommissie)/ambassadeur KNVB)
- Martin Felix (vader van  Loeka (speelt in JO14-1)/vrijwilliger in sponsorcommissie/bestuurslid supportersvereniging/teammanager Gieten 5)
- Bert-Jan ten Hof (Hoofd Opleidingen VV Gieten en trainer/coach JO19-1/actief voetballer in Gieten 3)
- Henk Dokter (vader van Jorrick (speelt in JO19-1)/bestuurslid HoofdBestuur (JeugdCommissie)/Voorzitter JeugdCommissie)

Deze werkgroep komt 4 tot 6 keer bijeen onder leiding van Anne Prins, bij gelegenheid zal ook een Sportcombi van de gemeente Aa&Hunze aanschuiven. De eerst volgende afspraak staat gepland voor 19 oktober 2020. Dit lijkt een eind weg, maar in de tussentijd zullen wij u als "onze achterban" benaderen en uw mening vragen op een groot aantal punten.

Dit kan op verschillende manieren. Elk werkgroeplid zal een aantal mensen actief benaderen en vragen om een respons, ook wordt er via de website een enquete gepubliceerd die u kunt/mag invullen. De enquete wordt in een apart nieuwsbericht geplaatst.

Bent u (nog) niet gevraagd, maar wilt u graag uw mening kwijt over de VV Gieten, over onderwerpen die in het beleidsplan opgenomen dienen te worden spreek dan één van de werkgroepleden aan of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via de website en de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden over de vorderingen van de werkgroep.