HCV

Wijziging voorlopige indeling JEUGD-teams VV Gieten i.v.m. extra team JO14-1.

In verband met het inschrijven van een extra JO14-1 team, het feit dat er deze week nog niet, of slechts beperkt getraind is en vanwege de reeds ingeplande oefenwedstrijden heeft de Technische Commissie samen met de JeugdCommissie voor de JO13 t/m JO19-teams een aantal wijzigingen doorgevoerd in de teamindelingen resulterend in een voorlopige indeling waarbij ook de JO14-1 is samengesteld.

Het betreft hier wijzigingen die leiden tot een voorlopige indeling voor de eerste trainingen, de oefenwedstrijden en de bekerwedstrijden, het is met nadruk een voorlopige indeling! De definitieve indeling wordt, zoals steeds is aangegeven, gemaakt na de oefen- en bekerwedstrijden en voor de eerste competitiewedstrijden op zaterdag 12 september aanstaande. Ook hierbij geldt dat gedurende het seizoen er verschuivingen kunnen plaatsvinden en dat de gehele indeling na de najaarscompetitie wordt geevalueerd.

Klik door voor de gewijzigde indeling.

Voor de JO13-2/JO13-3 is nog geen (voorlopige) indeling gemaakt, dit omdat de spelers van VV Eext nog niet zijn aangesloten. De indeling van de JO13-2/JO13-3 wordt bepaald op basis van de trainingen die volgende week (dinsdag 18-8) starten.

Bij de JO17-1/JO17-2/JO17-3 zijn nog geen wijzigingen doorgevoerd. In de voorbereidingsperiode zullen vanuit de JO17-2/JO17-3 nog twee spelers worden toegevoegd aan JO17-1, waarna er een nieuwe indeling voor JO17-2/JO17-3 wordt samengesteld op basis van gelijkwaardige teams.

VV Gieten indeling bovenbouw Ic 200811
VV Gieten indeling bovenbouw II 200811
VV Gieten indeling bovenbouw III 200811

Mochten er naar aanleiding van deze voorlopige indeling vragen zijn stuur dan een mail met vermelding van team, naam speler/speelster en uw vraagstelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.