HCV

Instuif VV Gieten - jongens/meiden groep 1 t/m 3 basisschool

Zaterdag 15 augustus 2020 (10:00 - 11:00 uur) organiseert de VV Gieten voor alle jongens en meiden uit groep 1 t/m 3 van de basisschool een leuke VOETBAL-INSTUIF

Deelname is gratis, voetbalschoenen is niet verplicht, goede sportschoenen mogen ook.

Ouders zijn welkom, wel dienen hierbij de geldende Corona-richtlijnen te worden opgevolgd! Denk om de 1,5 mtr. afstand en bij koorts/verkoudheid blijft thuis!

Voor alle sportieve deelnemers staat er na de voetbal-instuif een frisse dorstlesser en een versnapering klaar.

Wil je ook een keer voetballen, heb je zin om die bal een "loei' te verkopen, wil jij als topscorer van het veld of vind je het gewoon leuk om een keer lekker mee te doen, kom dan zaterdag 15 augustus aanstaande naar sportpark "de Goorns". We beginnen om 10:00 uur, als je om 9:50 uur aanwezig bent ben je vroeg genoeg!

KOM en DOE MEE!!!