Gieten Zaal JO13-3 kampioen!!!

Gieten zaal JO13-3 is kampioen geworden van de zaalcompetitie in een competitie met BSVV JO13-1, Achilles JO13-7, FC Assen JO13-7, Vako JO13-2 en LTC JO13-3.

Indeling JO7 t/m JO11 voorjaarscompetitie

In verband met een groot aantal nieuwe leden is er een extra team JO11-3 ingeschreven voor de voorjaarscompetitie en zijn er spelers doorgeschoven vanuit de JO7 naar JO8/JO9.. Dit heeft tot gevolg dat er enkele wijzigingen zijn doorgevoerd in de indeling van de JO7 tot en met de  JO11-teams.

De nieuwe indeling is gemaakt door de Technische Commissie in overleg met de (betrokken) ouders.

Klik door voor de complete indeling van de JO7, JO8, JO9-1 t/m JO9-3 en de JO11-1 t/m JO11-3.

Zaterdag 3 februari BINGO-avond Supportersvereniging VV Gieten

Aanstaande zaterdag 3 februari organiseert de Supportersvereniging VV Gieten weer de jaarlijkse Bingo-avond.

Ook dit jaar zijn er weer vele mooie prijzen te winnen, de hoofdprijs is een geheel verzorgde barbeque voor 10 personen.

Aanvang 20:00 uur in de kantine.

Gieten JO13 zestal ongeslagen kampioen in de zaal.

VV Gieten is weer een kampioen rijker. Melle, Sam, Sven, Thom, Wessel en Yannick – zes eerste jaars D-pupillen samen gevormd tot “Gieten JO13-2 Zaal” laten zich in deze winterperiode gelden en grijpen met heel mooi voetbal het kampioenschap in de zaalcompetitie voor spelers onder de 13 jaar (JO13) in de regio Assen.