KERSTSTOLLENACTIE 2019

Zaterdag 21 december wordt weer de jaarlijkse KERSTSTOLLEN-verkoopactie van de VV Gieten georganiseerd.

Gieten JO19-2 springt bij bij Gieten 5 en Gieten 6

Dit weekend geen wedstrijd van jo19-2 dreamteam. Toch spelen er een aantal met de senioren mee met Gieten 5 en 6. Natuurlijk wilde ik hier ook getuige van zijn dus meld ik me tegen 5 voor 10 op een regenachtig sportpark waar het dak helaas open staat. Even de jongens opzoeken op de bijvelden en succes wensen.

Gieten 3 zaal komt net te kort.

Afgelopen vrijdag (vrijdag 29/11) mochten we in Groningen aantreden tegen het 39e team van Drs. Vijfje. Dat het Zernikecomplex meerdere sporthallen heeft was ons na vorig seizoen wel duidelijk geworden, dus gelukkig waren we deze keer keurig op tijd aanwezig.

Najaarscompetitie fantastisch afgesloten door JO8-1

De laatste veldwedstrijd van 2019 werd tegelijkertijd de vroegste wedstrijd van het seizoen. Om 08.45 de aftrap tegen LTC JO8-3. Gelukkig konden we 7 tegen 7 spelen, waardoor er maar 2 wissels aan de kant hoefden te staan.

Hallo allemaal het eerste deel van de competitie is voorbij. Een competitie met heel veel leuke momenten. Een korte terugblik....

Indeling zaalteams JO8 t/m JO11

De veldcompetitie zit er (bijna) op, we gaan de zaal in.... Althans de jongste teams (JO8 t/m JO11).

Klik door voor de indeling zaalteams.

RUILMIDDAG voetbalplaatjes WOENSDAGMIDDAG 11 december 15:00 - 17:00 uur

Heb je het VV Gieten Voetbalplaatjesboek nog niet helemaal vol?

Kom dan woensdagmiddag 11/12 tussen 15:00 - 17:00 uur naar de winkel van JUMBO ABBAS voor de RUILMIDDAG! Neem je dubbele plaatjes mee en geheid dat ook jij het boek vol krijgt!!!

Jan Abbas bedankt voor deze leuke actie!