Jubilarissen gehuldigd

Onlangs zijn tijdens de jaarlijkse Algemene ledenvergadering de jubilarissen in de bloemetjes gezet. De (aanwezige) jubilarissen waren Ina Hilbolling-Ten Hof, Anne Willem Piening (beiden 25 jaar lid), Henk Bebingh, Marchienus Essing, Marnix Hoekstra, Teun Martens, Lucien Meertens, Henk Meijwaard (allen 40 jaar lid), Leo Driebergen, Jan Elling, Jan Everts en Jan Lanjouw (allen 50 jaar lid). Degenen die 50 jaar lid zijn van VV Gieten, zijn benoemd tot lid van verdienste. Bijgaande foto's zijn gemaakt door BΓ© Speelman.

JO19-2 goes nuts.....

Vandaag stond er een cruciale wedstrijd op het programma want ook ik besef dat resultaten de trainer de kop kunnen kosten.

Spaar de toppers van VV Gieten

Aanstaande zaterdag wordt door wethouder Bas Luinge het eerste exemplaar van het VV Gieten voetbalplaatjesalbum 2019 uitgereikt aan Jan Abbas. Deze feestelijke gebeurtenis is de aftrap voor de voetbalplaatjesactie waarvoor aan het begin van het seizoen (bijna) alle spelers op de foto zijn gezet.

Zaterdagmiddag kunnen alle leden van de VV Gieten een eigen exemplaar van het voetbalplaatjesalbum ophalen bij de winkel van Jumbo Abbas in Gieten. De voetbalplaatjesalbums zijn (voor leden) gratis af te halen tussen 12:00 en 16:00 uur. Lukt het zaterdag niet om even langs de winkel te lopen, geen nood. Via de teamleiding zijn volgende week ook albums verkrijgbaar.

Klik door voor meer informatie.

Gieten 6 start de competitie met een gelijkspel!

Gisteren mochten we eindelijk aftrappen voor het nieuwe seizoen. GKC was onze tegenstander. De afgelopen seizoenen speelden we nog tegen hun 3e elftal, maar nu tegen het 2e! Geen makkie dus. De gretigheid in onze groep is groot, want met maar liefst 17 man (inclusief onze nieuwe grensrechter RolfπŸ‘) gingen we richting Gasselte.

Verslag Achilles JO9-2 - Gieten JO8-1

Vanochtend vertrekken we met zijn allen naar Assen. Nou ja, niet helemaal met zijn allen. Teun en coach Niels deden vandaag andere leuke dingen, zodat interim coach Arjan in de baan mocht. Zelfs trainer Peter kwam zijn jongens en meid bewonderen.

Nieuws van de Velden (5)

De tweede competitieronde van de jeugd was een goede voor VV Gieten. De uitslagen waren positief en over het algemeen werd er prima voetbal op de mat gelegd.