Aanvullende informatie indeling teams VV Gieten seizoen 2020-2021

In verband met het inpassen van spelers van de VV Eext en het invoegen van een extra JO13-team zijn er in de indeling enkele wijzigingen doorgevoerd. Tevens is aan de indeling informatie toegevoegd over trainers en de competitieklasse waarvoor de verschillende teams zijn aangemeld. Alleen voor de JO19-1 staat nog een vacature open voor de trainer! Alle informatie is derhalve onder voorbehoud.

Ook is extra informatie toegevoegd over de wijze waarop in de aanloop naar het nieuwe seizoen de definitieve indeling wordt gemaakt.

We hopen dat een ieder hierbij voldoende geïnformeerd is, zijn er vragen stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van team + naam  speler/speelster en uw vraag.

De gewijzigde indeling met aanvullende informatie kunt u vinden elder op de website of via onderstaande link:

Indeling VV Gieten JO7 t/m JO11 seizoen 2020-2021
Indeling ST Gieten-Eext JO13 t/m JO19 seizoen 2020-2021
Indeling ST Gieten-Eext MO15-1 en MO19-1 seizoen 2020-2021

CdK mevrouw Klijnsma bezocht onze vereniging

Donderdagmiddag heeft de Commissaris van de Koning van de provincie Drenthe, mevrouw Klijnsma, een werkbezoek aan onze vereniging gebracht om te kijken hoe wij de coronacrisis doorkomen.

Ze werd ontvangen door de bestuursleden Hendrik Hilbolling, Harm-Jan Martens en Gerard Bults. Volgens de aanwezigen was het een leuk gesprek.

Bezoek CdK Klijnsma 040620

Inleveren teamtassen/ballen ca. JEUGD-teams

Dinsdagavond 2 juni kunnen de teamtassen, de ballen, watertassen en bidons van de jeugdteams worden ingeleverd.

In verband met de corona-richtlijnen hanteren wij hiervoor onderstaand schema:

- Onderbouw teams JO7 t/m JO11: Tussen 19:00 - 20:00 uur
- Bovenbouw teams JO13, JO15 + MO13: Tussen 20:00 - 20:30 uur
- Bovenbouw teams JO17, JO19, MO17 + MO19: Tussen 20:30 - 21:00 uur

Daarnaast zijn de volgende richtlijnen van kracht:
- Per team worden de materialen door 1 persoon aangeleverd;
- Looproute, entree via de hoofdingang van de kantine, inleveren spullen bij kleedkamer 2, uitgang via de achteruitgang nabij kleedkamer 2.

Wijziging indelingen jeugdteams 2020-2021

In verband met afzeggingen en een enkele onvolkomenheid zijn er in de indeling van de jeugdteams JO19-2/JO17-3, JO13-1/JO13-2 en MO19-1 voor het seizoen 2020-2021 een aantal wijzigingen doorgevoerd.

De gewijzigde indeling is te lezen in de eerder geplaatste publicaties indeling jeugdteams op de website.

N.B. Het betreft ook in dit geval nog steeds een voorlopige indeling. Evenals voorgaande jaren wordt de definitieve indeling gemaakt aan het begin van het seizoen op basis van de trainingen en de bekerwedstrijden. Althans als de start van het nieuwe seizoen gelijk verloopt als hetgeen wij gewend zijn. Maar in deze tijd van corona-crisis is dat laatste nog allerminst zeker.

Voorlopige indeling jeugdteams JO7 t/m JO11 seizoen 2020-2021

Na een zorgvuldig overleg is er door de Jeugd Commissie samen met de Technische Commissie een indeling samengesteld voor de jeugdteams van de VV Gieten voor het seizoen 2020-2021.

Klik door voor meer informatie over de indeling van de JO7- tot en met de JO11-teams.