Informatie indeling zaalteams VV Gieten jeugd

Binnenkort starten de competities in de zaal. Dit betreft voor de jongste jeugd (JO7 & JO9-2) de Strohalmcompetitie in Gasselternijveen (vanaf 12 januari).

De andere teams (JO9-1 t/m JO13) spelen in de KNVB-zaalcompetitie. Het wedstrijdschema voor de KNVB-zaalcompetitie kun je vinden via voetbal.nl.

Klik door voor meer informatie over de teamindelingen.

7 keer raak voor JO17-1

Waar er in de regio veel afgelast werd kon er in Veendam wel gespeeld worden. JO17-1 was te sterk voor Veendam JO17-2 en won met 7-3.

Wedstrijden zondag 9/12 in GIETEN afgelast!

In verband met de hevige regenval de afgelopen dagen zijn de wedstrijden vandaag (9/12) in Gieten afgelast.

Ook de wedstrijd Gieten 1 - LEO (Loon) 1 is AFGELAST!

Loting 37e Ponybar Kerstzaalvoetbaltoernooi verricht

Afgelopen vrijdag is de loting voor het 37e Ponybar Kerstzaalvoetbaltoernooi verricht. Het toernooi is een van de grootste kerstzaalvoetbaltoernooien van Noord-Nederland, met deelname van 25 veldteams. De eerste ronde wordt gespeeld in vijf poules van vijf teams. De speeldata daarvan zijn woensdag 19 t/m zondag 23 december. De nummers 1 t/m 3 van iedere poule plaatsen zich voor de halve finales, die op donderdag 27 t/m zaterdag 29 december worden gespeeld. De nummers 1 en 2 van die poules plaatsen zich voor de finaleavond, op zaterdag 5 januari 2019. De aanvang is telkens om 19.00 uur. Uitzondering hierop is zondag 23 december, dan wordt er al om 13.00 uur afgetrapt. Klik hier voor het lotingresultaat.

Kerstklaverjas-, triviant en rummikubtoernooi SUPPORTERSVERENIGING VV Gieten

De supportersvereniging organiseert in samenwerking met de VV Gieten een kerstklaverjas-, triviant en rummikubtoernooi.
Aanvang 21 december 2018 om 20:00 uur.

De prijzen zijn mede aangeboden door Keurslager Hilbert Boxem.

Voorafgaand aan het toernooi houdt de Supportersvereniging Gieten haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Aanvang 21 december 2018 om 19:30 uur.