Zaterdag 25 januari gezellige avond voor medewerkers & vrijwilligers VV Gieten

Het voetbalseizoen draait op volle toeren en dat is mede te danken aan Uw inzet, immers zonder medewerk(st)ers/vrijwilligers kan onze vereniging wel opdoeken.

Reden voor het bestuur om u als medewerk(st)er/vrijwilliger (samen met uw relatiepartner) uit te nodigen voor de jaarlijkse gezellige avond op zaterdag 25 januari in kantine "de Klim". De gezellige avond begint om 19:30 uur.

Jaarvergadering Supportersvereniging VV Gieten 17 januari 2020

De Supportersvereniging Gieten staat aan de vooravond van een "frisse start". Nieuwe gezichten, nieuwe ideeën brengen een nieuw elan en gezelligheid en dat willen we graag met de leden delen.

Daarom word alle leden uitgenodig om vrijdagavond 17 januari aanstaande aanwezig te zijn bij de jaarvergadering. U kunt dan kennismaken met onze nieuwe (aspirant) bestuursleden en met hen samen van gedachten wisselen over wat de Supportersvereniging Gieten voor haar leden en voor de VV Gieten kan en wil betekenen. De jaarvergadering begint om 19:15 uur.

VV Gieten verlengt het contract met Rolf Veneboer en Wim Vos

Zoals vaker gebruikelijk is de nieuwjaarsreceptie het moment waarop inzicht wordt gegeven aan de invulling van de trainersstaf voor de 1e & 2e selectie. Ook dit jaar is dit niet anders gebleken.

Op de nieuwjaarsreceptie van de VV Gieten (zondag 5/1 jl.) werd door de voorzitter Hendrik Hilbolling medegedeeld dat zowel met Rolf Veneboer als met Wim Vos overeenstemming is bereikt over een contractverlenging van 1 jaar.

LTC wint 38e Ponybar Kerstzaalvoetbaltoernooi

In een volle sporthal De Goorns is LTC de winnaar geworden van het 38e Ponybar Kerstzaalvoetbaltoernooi. In de finale verrasten de Assenaren door favoriet WVV uit Winschoten met 3-1 te verslaan. Knap derde werd Gieten, dat ASVB uit Blijham met liefst 7-1 versloeg. Titelverdediger BSVV werd dit keer slechts vijfde. In de strijd om de vijfde plaats versloegen de Bovensmildegers VAKO uit Vries met 5-1.

Nieuwjaarsreceptie VV Gieten zondag 5 januari 2020

Zondag 5 januari 2020 nodigen wij allen die de VV Gieten een warm hart toedragen van harte uit om samen een toast uit te brengen op een uitdagend, sportief maar bovenal gezellig 2020.

Waar: Kantine "de Klim" op sportpark "de Goorns"
Wanneer: Zondag 5 januari 2020
Hoe laat: 16:00 uur

"Zeg 't voort... Zeg 't voort!" NIEUWJAARSRECEPTIE VV Gieten op zondag 5 januari 2020 vanaf 16:00 uur.

Gieten 1 wint 3e halve finale en gaat door naar de finalepoule van 38e Ponybar KERSTZAALVOETBALTOERNOOI

VV Gieten 1 en VAKO hebben zich vanmiddag geplaatst voor de finale van het 38e Ponybar KERSTZAALVOETBALTOERNOOI.

Het was een spannende en sportieve strijd vanmiddag in sporthal "de Goorns". Een middag waar, nadat de stofwolken waren opgetrokken, Gieten 1 en VAKO zich hebben geplaatst voor de finale. Gieten 2 moest VAKO voor laten gaan, in het onderlinge duel wist VAKO de punten naar zich toe te trekken. Groninger Boys en Sellingen sluiten aan opplaats 4 en 5 en zijn daarmee ook uitgeschakeld.

Klik hier voor een compleet overicht van alle uitslagen, de standen en het programma voor de finale op zaterdag 4 januari aanstaande.

Uitslagen 1e & 2e halve finale 38e Ponybar KERSTZAALVOETBALTOERNOOI

Na 2 halve finales zijn de eerste 4 finalisten voor het 38e Ponybar KERSTZAALVOETBALtoernooi bekend!

Vrijdagavond waren WVV (zo.) en ASVB een maatje te groot voor achtereenvolgens Borger, Hoogezand en Muntendam. WVV (zo.) gaat met 3 overwinningen en een gelijkspel met 10 punten naar de finale, ASVB moest alleen buigen voor WVV (zo.) en legde met een prima puntentotaal van 9 punten beslag op de 2e plaats in de poule.