Gieten JO13-1 verslaat koploper Stadskanaal JO13-1 in spektakelstuk op sportpark “de Goorns”.

Een euforisch gevoel komt los bij Gieten JO13-1 na het klinken van het laatste fluitsignaal. De spelers zijn door het dolle heen, vliegen elkaar in de armen en schreeuwen het uit van blijdschap na de zwaarbevochten maar o zo verdiende 2 – 1 overwinning op koploper Stadskanaal JO13-1. Zestig minuten lang hebben de Gietenaren het maximale gegeven en als hecht collectief gestreden om uiteindelijk als overwinnaar uit de arena te stappen. Want een ‘heet’ middagje was het zeker, met Sportpark De Goorns als strijdtoneel.

Gieten JO11-1 blijft winnen, maar moet wel buffelen!

Gieten JO11-1 is op stoom. Na de prachtige overwinning vorige week in Vries tegen de plaatselijke favoriet VAKO JO11-1 was het vandaag Wildervank JO11-2 dat aan de zegekar werd gebonden, maar gemakkelijk was het niet.

Jaarvergadering Supportersvereniging Gieten 20 oktober 2017.

Vrijdag 20 oktober wordt de jaarvergadering gehouden van de Supportersvereniging VV Gieten in kantine "de Klim", aanvang 19:00 uur.

Aansluitend de eerste triviant-, rummikub- en kaartavond, aanvang 20:00 uur. Supporter van de VV Gieten dan bent u vast ook supporter van de Supportersvereniging VV Gieten. Kom naar de jaarvergadering, laat uw stem horen en speel mee om de prijzen tijdens de jaarvergadering/spel- en kaartavond.

Vrouwenteam zoekt versterking

De laatste tijd is om uiteenlopende redenen een aantal speelsters van ons vrouwenteam gestopt met voetballen. Om met het huidige team de lopende competitie te kunnen voltooien, is er dringend versterking gewenst. Het vrouwenteam speelt voor het vierde jaar in de vijfde klasse en de prestaties worden steeds beter! Het afgelopen seizoen wist de ploeg van trainer Eric van Zelst zelfs twee teams onder zich te houden op de ranglijst. De vrouwen trainen op de maandag- en woensdagavond, terwijl de wedstrijden op zaterdag worden gespeeld.
Wil je meer informatie? Vind je het leuk om een keer mee te trainen om de sfeer te proeven? Bel dan 06-27068241 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..