JO15-1 krijgt tik op de neus

Vanavond werd het inhaalduel tegen Raptim JO15-1 gespeeld. JO15-1 was de gehele wedstrijd de mindere van Raptim en verloor dan ook terecht met 2-1

JO13-1 geeft voorsprong in laatste minuten uit handen.

Afgelopen zaterdag (21/maart) stond voor JO13-1 de "derby" tegen VV Annen JO13-1 op het programma. Beide teams staan in de middenmoot van de competitie en ook in een eerdere ontmoeting waren de teams aan elkaar gewaagd. Gieten was vandaag op volle oorlogssterkte en zo beloofde het een mooie wedstrijd te worden op sportpark de Goorns.

JO15-1 speelt gelijk bij LEO

Uit de moeilijke uitwedstrijd bij LEO heeft JO15-1 een punt over gehouden. De 3-3 eindstand was voor beide ploegen iets waar men vrede mee had.

Gieten JO11-1 verliest nipt van Nieuw Buinen JO11-1

Op zaterdag 21 april staat voor de boys van Gieten JO11-1 de wedstrijd in Nieuw Buinen tegen de plaatselijke favoriet Nieuw Buinen JO11-1 op het programma. Een heerlijk voorjaarszonnetje, een prachtig voetbalcomplex, wat kan er misgaan....