Marketing onderzoek RABOBANK voor jeugdleden 6 t/m 17 jaar.

De RABOBANK, hoofdsponsor van de jeugd van de VV Gieten, heeft de vraag gesteld mee te werken aan een project van één van haar stagaires Wouter Oostland. Alle leden in deleeftijd van 6 t/m 17 jaar hebben, als het goed is, hierover een mailtje ontvangen.

Het verzoek aan jullie allen om even tijd te maken en vóór 8 januari de vragenlijst in te vullen. Heb je de mail niet ontvangen, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kampioenschap komt in zicht voor Gieten JO13-1

De titel lonkt nadrukkelijk voor Gieten JO13-1. Op een bibberkoud Sportpark Hoogkerk wint de ploeg voor de achtste opeenvolgende keer. HFC JO13-2 wordt gedecideerd met 1 – 4 opzij gezet en door dat resultaat kunnen de twee overgebleven belagers –  Borger en HS’88 – slechts in theorie nog op gelijke hoogte komen.

Informatie trainingen december/januari welpen + JO8- t/m JO13-teams

In verband met een beperkt aantal beschikbare uren in de sporthal "de Goorns" EN de korte winterstop, de competitie begint al weer op 10 februari, wordt er (naast de veldtrainingen) alleen in januari getraind in de zaal. Dit geldt voor de welpen, de JO8-, JO9-, JO11- en JO13-2/JO13-3 teams.

N.B. De veldtrainingen gaan door mits de velden bespeelbaar zijn, dit wordt doorgegeven door de trainers.

Klik door voor een compleet overzicht.