VV Gieten verbetert de interne organisatie

Met ingang van het seizoen 2019/2020 gaat de VV Gieten de huidige Technische Commissie Jeugd uitbreiden naar de senioren.

Hierdoor verwacht de VV Gieten een volgende stap te maken in het verder professionaliseren van de eigen organisatie, de begeleiding van de trainersstaf (senioren en jeugd) en het verder ontwikkelen en bewaken van het voetbaltechnisch beleid.

Voor de Technische Commissie (hierna TC) zoeken wij nog een invulling van de volgende vacatures:

• Lid TC Seniorenselectievoetbal 1e en 2e team
  • Lid TC senioren 3e t/m 6e team
  • Lid TC Jeugd 1e teams selectievoetbal
  • Lid TC Jeugd 2e teams en lager

Verslag van Jorn Bebingh - Pupil van de Week bij de wedstrijd Gieten 1 - LEO 1

Zaterdag 20 april was ik Pupil van de week bij VV Gieten 1 tegen LEO 1. Ik moest mij om 17.00 uur melden bij opa in de bestuurskamer. Omdat ik eerst een feestje had, was ik iets later. Gelukkig was dit niet erg. Eerst gaf ik iedereen een hand en ook de scheidsrechter was daar al. Ik kreeg van opa een vaantje en ook een flesje Extran.

Een drukke periode voor Gieten 1

De tijd vliegt en zo is de maand april al weer aangebroken. Het einde van de competitie nadert en het is weer tijd om te verdelen wie er voor promotie en tegen degradatie zal gaan spelen. Wat opvalt als er naar de stand gekeken wordt is dat Gieten het minste aantal wedstrijden heeft gespeeld en zal het daarom iets drukker krijgen dan de concurrenten de komende weken.

Jeugd&Jongeren actie Rabobank

Speciale actie voor onze jeugdleden van onze sponsor Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Wanneer je nu een Rabo JongerenRekening opent bij de Rabobank vestigingen in Assen, Zuidlaren, Gieten of Beilen, ontvang je naast het leuke welkomstcadeau een waardebon t.w.v. € 35,- voor een nieuwe voetbal outfit te besteden bij Ruchti in Zuidlaren of Sport 2000 van Leeuwen in Assen.