HCV

Aanvullende informatie indeling teams VV Gieten seizoen 2020-2021

In verband met het inpassen van spelers van de VV Eext en het invoegen van een extra JO13-team zijn er in de indeling enkele wijzigingen doorgevoerd. Tevens is aan de indeling informatie toegevoegd over trainers en de competitieklasse waarvoor de verschillende teams zijn aangemeld. Alleen voor de JO19-1 staat nog een vacature open voor de trainer! Alle informatie is derhalve onder voorbehoud.

Ook is extra informatie toegevoegd over de wijze waarop in de aanloop naar het nieuwe seizoen de definitieve indeling wordt gemaakt.

We hopen dat een ieder hierbij voldoende ge├»nformeerd is, zijn er vragen stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van team + naam  speler/speelster en uw vraag.

De gewijzigde indeling met aanvullende informatie kunt u vinden elder op de website of via onderstaande link:

Indeling VV Gieten JO7 t/m JO11 seizoen 2020-2021
Indeling ST Gieten-Eext JO13 t/m JO19 seizoen 2020-2021