HCV

Inleveren teamtassen/ballen ca. JEUGD-teams

Dinsdagavond 2 juni kunnen de teamtassen, de ballen, watertassen en bidons van de jeugdteams worden ingeleverd.

In verband met de corona-richtlijnen hanteren wij hiervoor onderstaand schema:

- Onderbouw teams JO7 t/m JO11: Tussen 19:00 - 20:00 uur
- Bovenbouw teams JO13, JO15 + MO13: Tussen 20:00 - 20:30 uur
- Bovenbouw teams JO17, JO19, MO17 + MO19: Tussen 20:30 - 21:00 uur

Daarnaast zijn de volgende richtlijnen van kracht:
- Per team worden de materialen door 1 persoon aangeleverd;
- Looproute, entree via de hoofdingang van de kantine, inleveren spullen bij kleedkamer 2, uitgang via de achteruitgang nabij kleedkamer 2.

Mochten de teamtassen, ballen etc. niet op de genoemde tijd ingeleverd kunnen worden dan dient men dit te melden bij de kledingcoördinator via de e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

N.B. Het volledig en tijdig inleveren van de teamtassen is een verantwoordelijkheid van de leiders/trainers. Graag voordat de tassen worden ingeleverd controleren of de tassen compleet zijn. Shirtjes die in het loop van het jaar zijn toegevoegd, shirtjes met schade of shirtjes met afwijkende bedrukking (sponsor) graag apart i(niet in de teamtas) nleveren.