HCV

Wijziging indelingen jeugdteams 2020-2021

In verband met afzeggingen en een enkele onvolkomenheid zijn er in de indeling van de jeugdteams JO19-2/JO17-3, JO13-1/JO13-2 en MO19-1 voor het seizoen 2020-2021 een aantal wijzigingen doorgevoerd.

De gewijzigde indeling is te lezen in de eerder geplaatste publicaties indeling jeugdteams op de website.

N.B. Het betreft ook in dit geval nog steeds een voorlopige indeling. Evenals voorgaande jaren wordt de definitieve indeling gemaakt aan het begin van het seizoen op basis van de trainingen en de bekerwedstrijden. Althans als de start van het nieuwe seizoen gelijk verloopt als hetgeen wij gewend zijn. Maar in deze tijd van corona-crisis is dat laatste nog allerminst zeker.