HCV

Aangepaste voorlopige indeling jeugdteams MO15-1 en MO19-1 seizoen 2020-2021

Na een zorgvuldig overleg is er door de Jeugd Commissie samen met de Technische Commissie een indeling samengesteld voor de MO-teams van de VV Gieten voor het seizoen 2020-2021.

Klik door voor meer informatie over de indeling van de MO15-1 en MO19-1.

Voorlopige indeling.

Helaas hebben we het afgelopen seizoen afscheid moeten nemen van een groot aantal speelsters, reden waarom er in de loop van het seizoen al is gekozen om de MO19-1 en Gieten VR 1 samen te voegen. Deze combi is echter slechts van korte duur geweest. Een groot aantal speelsters heeft, om verschillende redenen, te kennen gegeven te stoppen, met voetballen. Dit houdt in dat er het komende seizoen geen dameselftal ingeschreven zal worden.

Een aantal speelsters van de combi MO19-1/VR 1 kunnen nog geplaatst worden in een MO19-team. Dit heeft echter tot gevolg dat er momenteel 20 spelers op de lijst staan voor een nieuw seizoen in de een nieuw MO19-1 team. Van een aantal speelsters is nog niet duidelijk of ze blijven voetballen, ook loopt er nog een overleg et de VV Eext over samenwerking met het damesteam van de VV Eext. Dit kan ertoe leiden dat in de voorbereiding nog een nieuwe indeling gemaakt gaat worden. Dit alles om alle speelsters zoveel mogelijk te kunnen laten spelen.

Trainingen.

Informatie over trainingsdagen en -tijden worden later bekend gemaakt.

Onderstaand de indeling van de MO15-1 en de MO19-1.

Indeling MO15 1 MO19 1 2020 2021 IV