• rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Totalbility
  Buist
  HCV
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees

Aangepaste voorlopige indeling jeugdteams MO15-1 en MO19-1 seizoen 2020-2021

Gepubliceerd op:

Na een zorgvuldig overleg is er door de Jeugd Commissie samen met de Technische Commissie een indeling samengesteld voor de MO-teams van de VV Gieten voor het seizoen 2020-2021. 

Klik door voor meer informatie over de indeling van de MO15-1 en MO19-1.

 Voorlopige indeling.

Helaas hebben we het afgelopen seizoen afscheid moeten nemen van een groot aantal speelsters, reden waarom er in de loop van het seizoen al is gekozen om de MO19-1 en Gieten VR 1 samen te voegen. Deze combi is echter slechts van korte duur geweest. Een groot aantal speelsters heeft, om verschillende redenen, te kennen gegeven te stoppen, met voetballen. Dit houdt in dat er het komende seizoen geen dameselftal ingeschreven zal worden.

Een aantal speelsters van de combi MO19-1/VR 1 kunnen nog geplaatst worden in een MO19-team. Dit heeft echter tot gevolg dat er momenteel 20 spelers op de lijst staan voor een nieuw seizoen in de een nieuw MO19-1 team. Van een aantal speelsters is nog niet duidelijk of ze blijven voetballen, ook loopt er nog een overleg et de VV Eext over samenwerking met het damesteam van de VV Eext. Dit kan ertoe leiden dat in de voorbereiding nog een nieuwe indeling gemaakt gaat worden. Dit alles om alle speelsters zoveel mogelijk te kunnen laten spelen.

Inloopspreekuur.

Indien er vragen zijn over de voorlopige indeling dan is er de mogelijkheid om met de de leeftijdscoördinatoren van de Technische Commissie en Jeugd Commissie in gesprek te gaan. Hiervoor is het inloopspreekuur ingepland op dinsdagavond 26 mei en woensdagavond 27 mei, beide avonden vanaf 19:00 uur. In verband met de corona-regels en om te voorkomen dat u moet wachten, of dat de juiste personen niet aanwezig zijn het verzoek om, indien u een toelichting wenst op de indeling of vragen heeft over de indeling, een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de naam van de betrokken speler en uw vraagstelling. Wij zullen u dan een ontvangstbevestiging sturen en laten weten hoe laat u welkom bent.

Trainingen.

Informatie over trainingsdagen en -tijden worden later bekend gemaakt.

Onderstaand de indeling van de MO15-1 en de MO19-1.

Indeling MO15 1 MO19 1 2020 2021 III

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier