HCV

Aangepaste voorlopige indeling jeugdteams JO13 t/m JO19 seizoen 2020-2021

Na een zorgvuldig overleg is er door de Jeugd Commissie samen met de Technische Commissie en in overleg met de VV Eext een indeling samengesteld voor de jeugdteams van de VV Gieten voor het seizoen 2020-2021.

Klik door voor meer informatie over de indeling van de JO13- tot en met de JO19-teams.

Voorlopige indeling.

Het betreft hier een voorlopige indeling, de definitieve indeling wordt gemaakt in de voorbereiding van het nieuwe seizoen (september 2020) op basis van de eerste trainingen en de bekerwedstrijden. Althans als er vanaf 1 september weer gevoetbald mag worden.

Ook gedurende het seizoen blijft het mogelijk om de samenstelling van de teams te wijzigen. In elk geval vindt er voor elk team een evaluatie plaats halverwege het seizoen waarna de teamindelingen opnieuw worden vastgesteld.

Trainingen.

Informatie over trainingsdagen en -tijden worden later bekend gemaakt.

Trainers/leiders.

De informatie over leiders voor de verschillende teams wordt gepubliceerd zodra de volledige invulling bekend is en alle direct betrokkenen hierover zijn geïnformeerd.

Onderstaand de voorlopige indeling van de JO13- t/m JO19-teams 2020-2021.

Indeling JO13 JO19 2020 2021 IV