HCV

Voorlopige indeling jeugdteams JO7 t/m JO11 seizoen 2020-2021

Na een zorgvuldig overleg is er door de Jeugd Commissie samen met de Technische Commissie een indeling samengesteld voor de jeugdteams van de VV Gieten voor het seizoen 2020-2021.

Klik door voor meer informatie over de indeling van de JO7- tot en met de JO11-teams.

Voorlopige indeling.

Het betreft hier een voorlopige indeling, de definitieve indeling wordt gemaakt in de voorbereiding van het nieuwe seizoen (september 2020) op basis van de eerste trainingen en de bekerwedstrijden. Althans als er vanaf 1 september weer gevoetbald mag worden.

Ook gedurende het seizoen blijft het mogelijk om de samenstelling van de teams te wijzigen. In elk geval vindt er voor elk team een evaluatie plaats halverwege het seizoen waarna de teamindelingen opnieuw worden vastgesteld.

Inloopspreekuur.

Indien er vragen zijn over de voorlopige indeling dan is er de mogelijkheid om met de de leeftijdscoördinatoren van de Technische Commissie en Jeugd Commissie in gesprek te gaan. Hiervoor is een informatie-moment ingepland op dinsdagavond 26 mei vanaf 19:00 uur. In verband met de corona-regels en om te voorkomen dat u moet wachten, of dat de juiste personen niet aanwezig zijn het verzoek om, indien u een toelichting wenst op de indeling of vragen heeft over de indeling, een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de naam van de betrokken speler en uw vraagstelling. Wij zullen u dan een ontvangstbevestiging sturen en laten weten hoe laat u welkom bent.

Trainingen.

Informatie over trainingsdagen en -tijden worden later bekend gemaakt.

Trainers/leiders.

De informatie over leiders voor de verschillende teams wordt gepubliceerd zodra de volledige invulling bekend is en alle direct betrokkenen hierover zijn geïnformeerd.

Onderstaand de voorlopige indeling voor de JO7- tm JO11- teams voor het seizoen 2020-2021.

Indeling JO7 JO11 2020 2021