HCV

Contributie 4e termijn wordt 27 mei geïnd.

De coronoa-crisis is voor velen een vervelende en lastige situatie, ook voor de VV Gieten is dit het geval.

Ook voor de VV Gieten zijn de beperkingen opgelegd t.g.v. de corona-crisis een vervelende en lastige situatie. Gelukig mag er weer getraind worden en zullen we de trainingen ook langer doorzetten dan gebruikelijk, echter wedstrijden voetballen is nog niet toegestaan. En of dat na de zomervakantie wel mag..... Wie het weet, mag het zeggen!

Om lopende afspraken na te kunnen blijven komen is besloten om de contributie 4e termijn wel te gaan innen. Op 27 mei wordt de 4e termijn in rekening gebracht bij de leden die per kwartaal betalen.

Mocht u een goede reden hebben waardoor contributie-betaling even niet mogelijk is, ga dan niet over tot storneren maar neem contact op met één van de onderstaande contactpersonen. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.

Wij hopen op jullie steun en begrip.

Voor vragen over de contrubutiebetalingen kunt u contact opnemen met:

Hendrik Hilbolling   06 3756 3181
Harm-Jan Martens   06 5585 3002