• Totalbility
  Buist
  HCV
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers

Begeleiding gezocht voor de trainingen jeugd-teams.

Gepubliceerd op:

Woensdag 6 mei starten de JEUGD-teams van de VV Gieten weer met de trainingen. Meer informatie hierover vindt u elders op de website. 

Voor de begeleiding van de teams wordt door de gemeente Aa&Hunze gevraagd om de extra inzet van een volwassen toezichthouder. Deze toezichthouder (corona-verantwoordelijke) vangt het team op voor de training, begeleidt het team naar het trainingsveld, is tijdens de training van het team aanwezig en tussenpersoon naar ouders/verzorgers (telefoon/WhattsApp). Verder houdt de corona-verantwoordelijke toezicht op een juiste naleving van de richtlijnen (oa. 1,5 mtr. afstand, geen ouders langs de lijn) en de hygiëne. 

Voor elk team vragen wij vanuit de ouders/leiding minimaal 1 persoon die deze rol voor het eigen team op zich wil nemen. Zijn er meerdere personen dan kunnen er in onderling overleg afspraken gemaakt worden wie bij welke training aanwezig is. N.B. Zonder de begeleiding van een corona-verantwoordelijke kan er door het team niet getraind worden.

Graag ontvangen wij vanuit elk team een opgave van één of meerdere personen met vermelding van naam, mobiel-telefoonnummer en emailadres. De opgave kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt voor de eerste training een beknopt informatie-pakket (per e-mail). 

Alvast mijn dank.

Henk Dokter
(Voorzitter JeugdCommissie)

SPORTEN DOEN WE VEILIG, SPORTEN DOEN WE SAMEN, SAMEN HOUDEN WE ONS AAN DE GEDRAGSREGELS!

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier