HCV

Gebruik van de sportvelden.

Ten aanzien van het gebruik van de sportvelden op sportcomplex "de Goorns" willen wij (VV Gieten) graag het volgende mededelen.

1. De gemeente AA en Hunze heeft het sportpark NIET gesloten. Kortom de velden zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Het staat een ieder dus vrij om daar te zijn.

2. VV Gieten heeft al haar activiteiten tot 6 april opgeschort. Dat wil zeggen dat er geen trainingen en wedstrijden worden georganiseerd. De VV Gieten kan niets zeggen over jongens en meiden die onderling een balletje trappen.

3. Kinderen die een balletje trappen doen dit onder verantwoording van hun eigen ouders. Deze moeten weten wat goed voor hun kind is en wat niet. Iedereen die er nu is, is daar op eigen verantwoordelijkheid.

Wij hopen dat een ieder zich bewustis van zijn/haar verantwoordelijkheid en hoe dit op de juiste wijze ingevuld wordt.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!!!