HCV

Berichtgeving i.v.m. Corona-virus

Alle sportwedstrijden in Nederland zijn afgelast vanwege het Corona-virus.

De maatregel, die geldt tot het eind van de maand, volgt na het besluit van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd mensen te verbieden.

Sportbonden adviseren om ook niet te gaan trainen.

VV Gieten volgt het advies op van het kabinet en het RIVM. Alle activiteiten bij VV Gieten op Sportpark "de Goorns" liggen stil tot 6 april 2020. Dat betekent dat de kantine gesloten is, er geen trainingen zijn, er geen wedstrijden gespeeld worden en ook alle andere publieks-activiteiten worden opgeschort. Vergaderingen worden in onderling overleg afgestemd.

Aanleiding is de uitbraak van het Corona-virus en de gevolgen daarvan voor de gezondheid van sporters, staf en toeschouwers.

Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zijn voor de competities en wanneer duels worden ingehaald. Zodra hier iets meer over bekend gemaakt wordt, wordt dit op de website en via de Social Media gecommuniceerd,

Actuele informatie over het Corona-vrius kunt u hier vinden.