• Totalbility
  Buist
  HCV
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers

Gieten JO19-2 speelt prima pot en wint ruim van Peize JO19-2d

Gepubliceerd op:

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Peize op het programma. Een aantal weken geleden op de training aangegeven dat het allemaal anders moest qua instelling en teamspirit. Blijkbaar is de boodschap begrepen want vandaag een eerste helft gezien die zijn weerga niet kent, na 20 seconden spelen werd er al bijna gescoord en de hele eerste helft wordt de tegenstander volledig overklast.

Dit resulteerde dan ook in een 4-0 voorsprong bij de rust wat zeker qua score nog hoger had gekund maar het belangrijkste is dat er eindelijk eens gevoetbald werd. Ook was de teamspirit weer aanwezig, iedereen hield het hoofd omhoog en we hielpen en coachen elkaar positief.

De tweede helft was rommelig en minder qua niveau. En resulteerde dan ook in een tegengoal waardoor de eindstand 4-1 in ons voordeel werd beslecht. Het is begrijpelijk dat we het niveau van de eerste helft geen hele wedstrijd kunnen vasthouden, maar de tweede helft werd er toch iets te gemakkelijk over gedacht helaas. Maar neemt niet weg dat ik vandaag JO19-dreamteam weer aan het werk heb gezien en dit resultaat geeft de burger weer moed voor de rest van de competitie.

Rest mij nog te zeggen dat we i.v.m. stage, werk en school helaas afscheid van Jeanique hebben moeten nemen. Jeanique!!! Het waren 2 onvergetelijke wedstrijden veel succes in de toekomst.(verwijzing naar de reclame spot van een uitzendbureau).

VV Gieten JO19 2 200308

Ook hoop ik, dat Yannick onze keeper er volgende week weer bij is, zoals de meesten weten is hij afgelopen maandag tijdens de training op zijn hoofd gevallen en even buiten bewustzijn geweest dus was het verstandig om hem niet te laten keepen vandaag.

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier