HCV

Gieten JO19-2 speelt prima pot en wint ruim van Peize JO19-2d

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Peize op het programma. Een aantal weken geleden op de training aangegeven dat het allemaal anders moest qua instelling en teamspirit. Blijkbaar is de boodschap begrepen want vandaag een eerste helft gezien die zijn weerga niet kent, na 20 seconden spelen werd er al bijna gescoord en de hele eerste helft wordt de tegenstander volledig overklast.

Dit resulteerde dan ook in een 4-0 voorsprong bij de rust wat zeker qua score nog hoger had gekund maar het belangrijkste is dat er eindelijk eens gevoetbald werd. Ook was de teamspirit weer aanwezig, iedereen hield het hoofd omhoog en we hielpen en coachen elkaar positief.

De tweede helft was rommelig en minder qua niveau. En resulteerde dan ook in een tegengoal waardoor de eindstand 4-1 in ons voordeel werd beslecht. Het is begrijpelijk dat we het niveau van de eerste helft geen hele wedstrijd kunnen vasthouden, maar de tweede helft werd er toch iets te gemakkelijk over gedacht helaas. Maar neemt niet weg dat ik vandaag JO19-dreamteam weer aan het werk heb gezien en dit resultaat geeft de burger weer moed voor de rest van de competitie.

Rest mij nog te zeggen dat we i.v.m. stage, werk en school helaas afscheid van Jeanique hebben moeten nemen. Jeanique!!! Het waren 2 onvergetelijke wedstrijden veel succes in de toekomst.(verwijzing naar de reclame spot van een uitzendbureau).

VV Gieten JO19 2 200308

Ook hoop ik, dat Yannick onze keeper er volgende week weer bij is, zoals de meesten weten is hij afgelopen maandag tijdens de training op zijn hoofd gevallen en even buiten bewustzijn geweest dus was het verstandig om hem niet te laten keepen vandaag.