HCV

Gieten 3 zaal wint van Drs. Vijfje 17

Hoppaa! 3 puntjes gepakt in Groningen!

Rob knalde al vrij vlot in de wedstrijd de 0-1 tegen de touwen. Niet lang daarna maakte hij ook nog eens de 0-2 door een perfecte uitgooi van Jos te verlengen met de buitenkant van de voet.

Onze Lex was na een mooi opgezette aanval nog dicht bij de 0-3, maar zijn poging strandde in schoonheid. Helaas deed de tegenstander vlak voor rust nog iets terug: 1-2 .

De tweede helft verliep redelijk gelijk op met kansen aan beide kanten. Een van deze werd helaas omgezet in een doelpunt: 2-2. Dit had vooral te maken met het ontbreken van doellijntechnologie.

We lieten ons echter niet uit het veld slaan en na een strakke pas van Jeroen werd Jordi in stelling gebracht en deze ronde koeltjes af: 2-3!

Komende maandag moeten we al weer in actie. In Vries is REUZ dan onze tegenstander.