HCV

Scheidsrechterscursus met prima resultaat afgesloten.

Vrijdag 17 januari is de cursus verenigingsscheidrechter(VSR) afgesloten bij de VV Eext.

De cursus in opgezet door de vv LTC en vv Gieten en stond onder leiding van de Hr. Gert-jan Ris van de KNVB.
De cursisten moesten naast de vier cursusavonden, 2 in Assen en 2 in Gieten en Eext, in de afgelopen maanden 4 stage wedstrijden fluiten bij hun club. Bij deze wedstrijden hadden ze een begeleider van hun eigen club en moesten ze verslaglegging doen naar de KNVB. De laatste avond in Eext stond voornamelijk in het teken van het theoretische examen en de diploma uitreiking. Er zijn 20 cursisten geslaagd en ze kunnen dan ook wedstrijden gaan fluiten als een gediplomeerd scheidrechter. Naast 5 cursisten uit Gieten, 2 uit Annen en eentje uit Gieterveen, kwamen de cursisten van de verenigingen LTC, Helpman, DZOH, De Weide en ONR Roden.

Na afloop kon iedereen zijn diploma in ontvangst nemen en de begeleiders werden voor zien van een bloemetje. De geslaagden van vv  Gieten kregen bovendien een scheidsrechters-tenue  aangeboden door hun club. VV Gieten Scheidsrechterscursus 2020

Op de foto’de geslaagde deelnemers en de begeleiders. Geslaagd zijn Bertjan Ten Hof, Tim Rijnberg, Alex Terpstra en Jens Scholtens. Op de foto ontbreken Erik Guns (scheidsrechter i.o.) en Otto Mulder (begeleider).

Alle deelnemers van harte gefeliciteerd. Begeleiders Henk Bebingh, Gezienus Sikkema, Gustaaf Thijs en Otto Mulder bedankt voor jullie medewerking.