HCV

25 Februari info-avond Rinus-App

Op 25 februari organiseert de TC in samenwerking met de Hoofd Opleidingen een informatie-avond over de Rinus-App waar momenteel de jeugdteams JO8-9, JO11 & JO13 mee werken. De avond is bedoeld voor alle jeugdtrainers van de VV Gieten, belangstellenden (leiders en/of ouders) zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Trea Mellema en Ab van der Velde komen vertellen over de Rinus-App en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Ook wordt er een demo-training gegeven.

De aanwezigheid van alle jeugdtrainers is zeer gewenst! Schrijf de datum van 25 februari op in je agenda, de aanvangstijd wordt nog doorgegeven. Kun je niet meld je dan af bij Bertjan ten Hof.