HCV

Gieten 6 weet weer wat scoren is!

De deceptie was vorige week aardig groot nadat we onterecht met 0-3 hadden verloren van Valthermond. Veel kansen gehad, maar geen doelpunten. Zou het tegen Asser Boys dan wel lukken?

Met 13,5 spelers zaten we rond half 10 in de kleedkamer en werd er een strijdplan in elkaar gezet: de beuk erin en gebruik maken van de snelle spelers voorin.

Als een bok op de haverkist kwamen we uit de startblokken en binnen een kwartier stonden we zowaar met 2-0 voor! Bij vlagen werd er echt goed voetbal op de mat gelegd. Dat was niet makkelijk, want het veld was behoorlijk nat en zwaar om op te spelen. Asser Boys kreeg na een minuutje of 20 wat meer kansen en zo stond het zomaar ineens 2-3. β€œHet zal toch niet weer misgaan?” ging er door onze hoofden.. Gelukkig werd al redelijk vlot de 3-3 op het scorebord gezet. Deze treffer zorgde voor een boost in het zelfvertrouwen en werd er weer vol de aanval opgezocht. Dit resulteerde vlak voor het rustsignaal in de 4-3!

Een opvallende wissel in de eerste helft was die van de scheidsrechter. Deze had na het inzetten van een sprintje dusdanig veel last gekregen van zijn benen dat hij niet verder kon. Gelukkig was er een vervanger aanwezig en konden we probleemloos verder.
In de tweede helft werd door beide ploegen flink gestreden, maar niet meer gescoord. Eindelijk weer een overwinning!πŸŽ‰
Vol goede moed gaan we komende zondag naar Annen!πŸ’ͺ
Doelpuntenmakers: Dominique Hadderingh 2x en Rick Veldhuis 2x