HCV

HH Combi JO9-2 vs Gieten JO9-1

De zaalcompetitie weer voorbij, weer lekker het veld op. De meesten konden niet wachten om het gras weer te voelen onder de noppen.

Een ander team dan in de najaarscompetitie; Robin A., Tycho en Björn spelen deze voorjaarscompetitie bij de JO8. We verliezen daarmee niet alleen de spelers, maar ook hun ouders en hun verhalen aan de kant.

JO9-1 bestaat komend half jaar uit Tomas, Robin, Leroy, Jente, Dylan, Teun aangevuld met David, Lars en Wilson vanuit JO10. Nieuwe combinatie en voor iedereen even spannend. Hoe zal het gaan in de nieuwe competitie met nieuwe / oudere tegenstanders en nieuwe teamgenoten?
JO9 1 200201 5

Wilson was afwezig vandaag. Dus met 2 wissels vertrekken we richting Hooghalen. Tijdens het intrappen gaat het er al fanatiek aan toe, we moeten zelfs oppassen dat we onze eigen spelers niet blesseren door die harde knallen op de goal.
JO9 1 200201 1

Robin begint de eerste helft op de goal. Het is even zoeken met elkaar hoe we gaan staan en wat iedereen kan. Er wordt geprobeerd om over te spelen, maar er zijn ook momenten dat er teveel alleen gespeeld wordt. Mede omdat er eigenlijk nog geen sprake is van positiespel en we eigenlijk als een kluitje met elkaar achter de bal aan rennen.
JO9 1 200201 2

Aanstaande maandag begint de veldtraining weer, dus de nieuwe trainer kan mooi met deze ploeg aan de slag: wat is een opstelling, en wat moet je dan doen tijdens aanval en verdediging?

HH Combi is een team die net opgestart is, zij hebben zichtbaar nog meer moeite met onze aanvallen en acties. Met de rust staat het dan ook al 0-10 met goals van Tomas (2x), Lars (2x), Teun (3x) en David (3x).

In de kleedkamer wordt al gesproken over hoe makkelijk dit ging. Robin heeft misschien maximaal 2x iets te doen gehad, daarom wordt er van keeper gewisseld. Leroy komt op doel.
JO9 1 200201 3

De tweede helft komt er van samen spelen niet veel meer terecht. Robin maakt per ongeluk nog hands bij onze eigen goals, waardoor HH Combi een penalty krijgt. Ze weten hierdoor ook te scoren. Aan onze kant nog een goal van Teun en 2 goals van Jente, waardoor de eindstand op 1-13 komt te staan.
JO9 1 200201 4

Zaterdag 8 februari spelen we om 10:15 uur thuis tegen Beilen JO9-3.