HCV

Scoren blijft lastig voor Gieten 6

Afgelopen zondag was de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar.

In de voorafgaande weken werd door een aantal spelers gelukkig al weer fanatiek getraind.

Vol goede moed gingen we dan ook het veld in tegen het hoog geklasseerde Valthermond. De eerste helft verliep redelijk gelijk op, maar toch keken we na 45 minuten tegen een 0-3 achterstand aan.

Gelukkig gaven we ons niet zomaar gewonnen en zochten we de gehele tweede helft de aanval. Op een paar pittige terugspeelballen na heeft onze keeper nauwelijks iets te doen gehad.

Een gelijkspel was op basis van de wedstrijd dan ook zeker verdiend geweest, maar helaas slaagden we er niet in onze kansen te verzilveren. Flink balen, maar het feit dat we zijn blijven knokken is wel zeer positief.

Komende zondag spelen we wederom thuis en is Asser Boys onze tegenstander. Hopelijk staat bij ons het vizier dan wel op scherp ⚽