HCV

Een korte terugblik op een geslaagde vrijwilligersavond...

Zaterdag 25 januari stond de jaarlijkse vrijwilligersavond op het programma.

Na ontvangst met een met liefde gezette koffie (uit betrouwbare bron),werd de avond geopend door onze voorzitter op de voor hem karakteristieke wijze. Ik citeer:"mij is gevraagd om de avond te openen": BIJ DEZE!

Daarna werden de rond de 60 vrijwilligers in een 11-tal teams geplaatst.

Nadat alle teams hun plaats hadden gevonden werd medegedeeld dat de rode draad door de avond een pub-quiz zou zijn. Ook de kwis werd op bijzondere wijze geopend namelijk met het kapot laten vallen van een fles wijn, bij de prijsuitreiking aan het eind van de avond bleek dit de eerste prijs te zijn dus moesten de winnaars het doen met eeuwige roem en een medaille.

De kwis bestond uit een aantal rondes voor elk wat wils maar wel hersenkrakers.
Maar het doel van de avond is natuurlijk om iedereen bezig te houden en dat is zeker gelukt.
Na de prijsuitreiking was het tijd om bij te praten onder het genot van een hapje en drankje.

En met een blik door de kantine kan ik rustig stellen dat het een zeer geslaagde avond was.
Wel viel het me op dat er weinig vrijwilligers waren uit de groep onder de 20, hopelijk zijn die er volgend jaar wel bij.

Namens alle vrijwilligers dank ik de organisatie voor een zeer geslaagde GEZELLIGE vrijwilligers avond.

Zonder vrijwilligers GEEN vereniging.

Tot de volgende keer.