HCV

Zaterdag 25 januari gezellige avond voor medewerkers & vrijwilligers VV Gieten

Het voetbalseizoen draait op volle toeren en dat is mede te danken aan Uw inzet, immers zonder medewerk(st)ers/vrijwilligers kan onze vereniging wel opdoeken.

Reden voor het bestuur om u als medewerk(st)er/vrijwilliger (samen met uw relatiepartner) uit te nodigen voor de jaarlijkse gezellige avond op zaterdag 25 januari in kantine "de Klim". De gezellige avond begint om 19:30 uur.

U begrijpt dat zo’n avond enige voorbereiding behoeft en daarom willen we graag weten hoeveel personen we mogen verwelkomen. We verzoeken uiterlijk woensdag 22 januari 2020 aan te geven of en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn. Dit kan door een telefoontje naar een van de  volgende personen:

Hillie Glastra, 0592 - 262492

Bert Martens, 0592 - 421729

Mailen mag natuurlijk ook onder vermelding van vrijwilligersavond VV Gieten, naam en aantal personen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Gezellige avond voor medewerk(st)ers en vrijwilligers van de VV Gieten

Wanneer   : Zaterdag 25 januari 2020

Waar         : Kantine “De Klim”; aanvang: 19:30 uur.