HCV

Jaarvergadering Supportersvereniging VV Gieten 17 januari 2020

De Supportersvereniging Gieten staat aan de vooravond van een "frisse start". Nieuwe gezichten, nieuwe ideeën brengen een nieuw elan en gezelligheid en dat willen we graag met de leden delen.

Daarom word alle leden uitgenodig om vrijdagavond 17 januari aanstaande aanwezig te zijn bij de jaarvergadering. U kunt dan kennismaken met onze nieuwe (aspirant) bestuursleden en met hen samen van gedachten wisselen over wat de Supportersvereniging Gieten voor haar leden en voor de VV Gieten kan en wil betekenen. De jaarvergadering begint om 19:15 uur.

Na de vergadering begint om 20:00 uur de eerste gezellige spelletjesavond van 2020 met klaverjassen, Rummikub en Triviant. De entree is gratis en de prijzen zijn mega!!

Oproep aan alle leden van de Supportersvereniging Gieten: "Kom vrijdagavond 17 januari naar de kantine, praat mee over de toekomst van de Supportervereniging Gieten en speel mee met de leuke spelletjes. Gezelligheid gegarandeerd!"