HCV

VV Gieten verlengt het contract met Rolf Veneboer en Wim Vos

Zoals vaker gebruikelijk is de nieuwjaarsreceptie het moment waarop inzicht wordt gegeven aan de invulling van de trainersstaf voor de 1e & 2e selectie. Ook dit jaar is dit niet anders gebleken.

Op de nieuwjaarsreceptie van de VV Gieten (zondag 5/1 jl.) werd door de voorzitter Hendrik Hilbolling medegedeeld dat zowel met Rolf Veneboer als met Wim Vos overeenstemming is bereikt over een contractverlenging van 1 jaar.

Na de, ongetwijfeld spannende tweede competitiehelft van het lopende seizoen, zullen Rolf en Wim ook het volgende seizoen als hoofd- en assistenttrainer verbonden zijn aan de VV Gieten.

Een prima vooruitzicht, Rolf en Wim gefeliciteerd of moeten we juist zeggen VV Gieten gefeliciteerd?!?

In elk geval is er van beide zijden het volle vertrouwen om nog een jaar met elkaar verder te gaan.

Allen succes het komende voorjaar en natuurlijk ook het volgende seizoen.

Gieten 1 2019 2020
  Selectie VV Gieten 1 (seizoen 2019-2020).