• Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • Totalbility
  Buist
  HCV
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees

Uitslagen 1e & 2e halve finale 38e Ponybar KERSTZAALVOETBALTOERNOOI

Gepubliceerd op:

Na 2 halve finales zijn de eerste 4 finalisten voor het 38e Ponybar KERSTZAALVOETBALtoernooi bekend! 

Vrijdagavond waren WVV (zo.) en ASVB een maatje te groot voor achtereenvolgens Borger, Hoogezand en Muntendam. WVV (zo.) gaat met 3 overwinningen en een gelijkspel met 10 punten naar de finale, ASVB moest alleen buigen voor WVV (zo.) en legde met een prima puntentotaal van 9 punten beslag op de 2e plaats in de poule.

Zaterdagavond moest er geimproviseerd worden want Rolder Boys gaf de voorkeur aan deelname aan het Protos Weering-toernooi en liet de organisatie van de VV Gieten op vrijdagavond weten niet te komen. Jammer, en erg gemakkelijk!

Maar kansen voor de beste nr. 4 uit de voorronde, Jong VV Gieten. Dit alles resulteerde in een vol programma en spannende wedstrijden. Uiteindelijk was het LTC dat met de maximale score van 12 punten door gaat naar de finale, gevolgd door BSVV met 7 punten. Nieuwe Buinen (wel aanwezig ondanks dat ook Nieuw Buinen deelneemt aan het Protos Weering-toernooi), Jong VV Gieten en Veendam 1894 vallen af. 

De laatste halve finale wordt gespeeld zondagmiddag vanaf 13:00 uur. Dan gaan Sellingen, Groninger Boys, VAKO, Gieten 1 en Gieten 2 de strijd met elkaar aan voor de laatste 2 finaleplaatsen.

Klik hier voor een compleet overzicht van de resultaten en standen van de halve fnales. van het 38e Ponybar KERSTZAALVOETBALtoernooi.

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier