HCV

Halve finales 38e Ponybar Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten bekend!

Na de laatste speelronde, gisteravond werd de koppositie in poule E overduidelijk opgeeist door VAKO, zijn alle posities in de halve finales vergeven.

Op vrijdag 27 december spelen ASVB, WVV (zo.), Hoogezand, Borger en Muntendam. De wedstrijden beginnnen om 19:00 uur.

Op zaterdag 28 december spelen BSVV, Veendam 1894, LTC, Nieuw Buinen en Rolder Boys. Ook deze wedtrijden beginnnen om 19:00 uur.

Op zondag 29 december spelen Sellingen, Groninger Boys, Gieten 2, Gieten 1 en VAKO. Deze wedstrijden beginnen om 13:00 uur.

Voor een volledig overzicht van de resultaten uit de eerste ronde klik hier. Het complete overzicht van de data en speeltijden van de halve finales kunt u hier vinden.

WIlt u niets missen van het leukste zaalvoetbaltoernooi van "de Hondsrug" kom dan vrijdag, zaterdag & zondag naar sporthal "De Goorns" in Gieten, de entree bedraagt € 3,00 en gezelligheid en strijd zijn gegarandeerd!