VV Gieten JO15-2 KAMPIOEN!!!

Er stond wel wat spanning op, op sportpark "De Hoogspanning" in Assen! Maar het is VV Gieten JO15-2 gelukt om in de laatste wedstrijd van hun najaarscompetitie de felbegeerde titel "KAMPIOEN" binnen te halen.

Waar vorige week HFC '15 JO15-3 roet in het eten gooide door in Gieten de wedstrijd te winnen met een verdiende maar toch wel zure 0-2, was het zaterdag vooral "billenknijpen" voor trainer/coach Daan Scholtens en leider Paul Poortman. Bij de rust werd nog een 0-0 tussenstand genoteerd.
VV Gieten JO15 2 191130 2
Een tussenstand na een eerste helft waarin Gieten JO15-2 wel iets sterker was dan FC Assen JO15-3, maar waarin slordig spel de boventoon voerde. En een gelijkspel was op voorhand niet genoeg! Dus de spanning loopt op!
VV Gieten JO15 2 191130 3
Maar in de tweede helft wordt het net gevonden en met een keurige 0-3 overwinning kan het feest gevierd worden!

ST Gieten-Eext JO15-2 (zoasl het team officieel staat ingeschreven) is KAMPIOEN!!! Een verdiend kampioenschap na een leuke competitie waarin 6 wedstrijden werden gewonnen, 25 keer werd gescoord maar het kampioenschap toch ook werd gewonnen door een solide verdediging die "slechts" 8 tegentreffers heeft toegestaan!

VV GIeten JO15 2 191130 4
Spelers, trainer en leider van ST Gieten- Eext JO15-2 van harte gefeliciteerd!