• Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • Totalbility
  Buist
  HCV
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport

JO8-1 wint net niet.... maar heeft zoals altijd heel veel plezier!

Gepubliceerd op:

Winterse taferelen zaterdagochtend. Het witte van de nachtvorst nog zichtbaar op een overigens knetterdruk sportpark. De toekomst van VV Gieten moest schijnbaar allemaal om 09.00 uur voetballen. 
Uw verslaggever heeft het zwaar te verduren. Intimidatie technieken worden ingezet. Waar het vorige week nog over het gehoorapparaat van Tycho ging, werd vandaag gesuggereerd dat uw reporter een kunstgebit had. Allemaal uitingen van angst om in het verslag terug te komen. 
 
Terwijl vader Blaauw nog even de autosleutels terug naar huis moest brengen, kwamen de andere blauwen van vandaag net aanlopen. We waren even bang gaat er geen tegenstander zou zijn, maar de jongens en meisjes van LEO wisten het veld toch te vinden. Trainer Peter kon daarom om 09.00 voor de aftrap fluiten. 
VV Gieten JO8 1 191130 1
LEO blijkt meteen een geduchte tegenstander te zijn. Het team had geoefend tegen de eigen vaders, om op die manier te leren hoe je duels aan gaat. En dat lieten ze zien, lekker fel en er boven op. Dat maakt dat we binnen een paar minuten de eerste tegen goal al moeten verwerken. Tomas weet de gelijkmaker te maken door een hoge bal over de keeper heen. Hier aan voorafgaand goed werk van Robin K. Teun herhaalt dit truukje 5 minuten later vandaag de zijkant, we staan voor met 2-1. Björn, de keeper van de eerste helft, krijgt de uittrap niet echt bij de goal vandaan. Hierdoor krijgt LEO de kans op de gelijkmaker : 2-2

VV Gieten JO8 1 191130 2
Na de rust gaat Jente op doel. Er wordt geprobeerd om nog een keer te scoren. Tycho zit er nog dichtbij, de paal staat nog in de weg. We willen graag scoren, houden het eerst achter nog wat dicht. Teun, Dylan en Robin K. doen veel werk om te ballen weer te veroveren. Tomas probeert op snelheid. Leroy en Björn komen er ook niet meer doorheen. Het uitverdedigen gaat soms voor de goal langs, en we vergeten af en toe te verdedigen, want dan staan we met zijn allen wat te hoog. Het lijkt of de posities niet altijd duidelijk zijn, en dat valt natuurlijk extra op bij een team dat weerstand biedt. 
 
Hierdoor krijgt LEO eigenlijk bijna 2 gelijke kansen. Ze komen op volle snelheid 1 op 1 met Jente te staan. Daar weet de spits van LEO wel raad mee, en zo eindigt deze wedstrijd in 2-4. Jammer van het verlies, maar wel heel fijn om een gelijkwaardige sportieve tegenstander te treffen. Uiteraard sluiten we weer af met penalty's en handjes schudden. 
VV Gieten JO8 1 191130 3
Uw reporter stelt voor om de trainingstechnieken van LEO binnenkort uit te proberen. Ik verwacht komende training dus Niels, Niels, Henk, Arjan, Jan, Harwin, Luc, Marcel en Bert in sportkleding op het voetbalveld. Met liefde zal ik vanaf de kant aanmoedigen met een grote glimlach (met overigens gaatjes vrije eigen tanden).

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier