Voor 10 euro naar FC Groningen - FC Utrecht

Als convenantpartner van FC Groningen kunnen leden van VV Gieten tegen gereduceerd tarief toegangskaarten aanschaffen voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op zondag 8 december, aanvang 14.30 uur. De kosten bedragen € 10,- per kaart. Je kunt de kaarten zelf online bestellen en afrekenen via de unieke verenigingslink: http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vvgieten
Voor iedere verkochte kaart ontvangt onze vereniging aan het einde van het seizoen €1,-. Om zeker te zijn dat je ook kan genieten van live voetbal in het Hitachi Stadion adviseren wij jou tijdig kaarten te reserveren. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.