• AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • Totalbility
  Buist
  HCV
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees

Gieten JO8-1 heeft volop plezier!

Gepubliceerd op:

De boys en girl waren gelukkig net voor zaterdag allemaal weer topfit, want een wedstrijd missen is echt niet cool. Gelukkig vertrouwde de goedheiligman zaterdagmiddag op zijn trouwe navigatie-Piet, en niet op de route kunsten van auto Blaauw, anders was hij nooit op tijd gekomen. 
Om 9 uur, in de mist en heel klein waterig zonnetje, stonden de ouders weer paraat om hun kids aan te moedigen. Het schijnt dat een aantal ouders zich inhoudt qua commentaar, uit angst terug te komen in het verslag. Uw verslaggever zal voortaan extra haar best moeten doen voor de sappige details.
 
Leroy biedt zich aan als keeper voor de eerste helft. BBC heeft een team, bestaande uit 5-,6- en 7-jarigen met een zeer enthousiaste en positief coachende trainer. En verademing om dat aan te horen. 
Het duurt even voordat we de score weten te openen. Niet omdat we geen balbezit hebben, maar wel omdat bijna alle spelers op 3m2 spelen. We schieten maar wat richting de goal, in de hoop er door te komen. We vinden elkaar niet echt meer in het overspelen, en sommigen lijken ook niet goed "aan" te staan vanochtend. 
VV Gieten JO8 1 191123 1
Ondanks dat prikt Tomas na 9 minuten spelen de eerste goal erin, na een lange rush. Robin K. maakt de 2-0 via een ED'je. Twee minuten daarna maakt Jente de 3-0 en Tomas de 4-0. Teun prikt er ook nog één in, via een mooi schot vanaf de zijkant. Björn wil ook wel, en via goede actie maakt hij beheerst de 6-0. En voor de rust maakt Teun er 7-0 van. 
 
Keeper Leroy heeft meer in het net staan hangen, dan in actie gekomen, dus die mocht gelukkig zijn keeperstenue uitdoen. Robin K. neemt het stokje van hem over. Met 3 wissels aan de kant, is het een uitdaging voor trainer Niels om de kinderen snel te laten wisselen, voordat ze helemaal afkoelen. Een aantal ouders doet nog wat pogingen om hun kind te activeren, al werd er matig geluisterd. Het gehoorapparaat van Tycho zal de komende weken worden uitgeleend, aldus het voorstel van vader Kiers. 
VV Gieten JO8 1 191123 2
De tweede helft is eigenlijk niet heel spectaculair. De wedstrijd is gespeeld. Elkaar overspelen is moeilijk, we willen op deze leeftijd allemaal zo graag scoren, en BBC blijft maar met hun "kommetje-techniek" in de weg lopen. 
 
Tomas en Teun maken er na 10 minuten toch nog 8-0 en 9-0 van. Na de time-out knalt Leroy er ook nog één in, en sluit Tomas de score op 11-0. Dylan en Robin A. hebben weer puik staan te verdedigen, terwijl Tycho het veld goed groot heeft gehouden.
VV Gieten JO8 1 191123 3
Volgende week nieuwe poging, nieuwe kansen op mooi voetbal, om 09.00 thuis tegen LEO

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier