VV Gieten JO19-2 verliest nipt...

Vandaag uit tegen Actief uit Eelde/Paterswolde. Gezien de stand in de competitie beloofd dit een spannende wedstrijd te worden. We reizen af met 12 spelers waarvan 2 geleende, dit in verband met 4 afwezigen wegens diverse redenen.

Tijdens de bespreking gezegd de lijn van e vorige week door te trekken. We starten vol goede moed maar ook de tegenstander doet hieraan mee. De eerste 15 minuten is het even zoeken voor ons en krijgt de tegenstander een aantal kansen. Toch komen we op een voorsprong door scherp reageren in de rebound.

Dat de gelijkmaker uit een corner komt is niet zo verrassend,van de 10 corners die de tegenstander krijgt verliezen we 7 duels in de lucht.

In de rust aangegeven dat we simpel moeten spelen. Ook veel korter op de man zeker bij corners want koppen met een man tegen je aan is een stuk moeilijker dan een tegenstander die op 1 meter staat. Het is voor iedereen duidelijk maar verrassend genoeg staan we weer op afstand van de directe tegenstander en die weet dan ook mede daardoor 2 keer te scoren.

Wel laten we nog even zien dat we simpel mooi en goed kunnen voetballen,we scoren namelijk nog een keer uit een prima opgezette combinatie en terugleggen op een medespeler die de bal op zeer bekwame wijze achter de kansloze keeper deponeert. Iedereen is het er na de wedstrijd over eens dat het zo moet. We verliezen deze wedstrijd met 3-2 wat absoluut niet nodig was. Als iedereen positief blijft en aan zijn taak houdt wat bij zijn positie hoort dan komt het goed en voetbalt het een stuk prettiger. Ook jezelf uit de wedstrijd praten werkt door op het team dus dat komt het spel niet ten goede, en drama queen uithangen moet ook maar niet meer er zaten al hobbels en bobbels genoeg in het veld.

Vorige week was het een traditioneel Sinterklaas verslag, volgende week weer een traditioneel muzikaal verslag wat nog een verrassing blijft!!!

Oké vooruit een kleine voorzet:

RICK (Ashley) en the kings of LEON bedanken voor het meespelen.

Tot de volgende keer en laten we hopen dat JO19-2 "DREAMTEAM" volgende week swingt.