• Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Totalbility
  Buist
  HCV
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport

VV Gieten JO8-1 speelt leuke pot voetbal op kunstgras...

Gepubliceerd op:

Uw razende reporter was wat druk de afgelopen dagen, vandaar iets vertraging rondom het verslag. Maar uiteraard wil ik u het wedstrijd verslag van JO8 niet onthouden. Want de heren en dame mochten 16 november thuis aantreden tegen Grolloo. Op het mooie kunstgrasveld werd er hard gestreden. 
Tycho was ziek thuis. Na wat zoeken werd uiteindelijk Teun aangewezen als keeper. Met onze coach valt niet te sollen. De scheidsrechter van vandaag dulde ook al geen tegenspraak vanaf de kant. Ik vond hem wat partijdig, maar voor welke partij is me niet duidelijk geworden. 

Binnen 2 minuten opent Tomas de score na een lange snelle rush. Björn probeert het ook na een verre uittrap van Teun, maar die gaat er nog niet in. Even later is hij er als de pinken bij als de bal in de kluts voor de goal blijft liggen, 2-0.

Grolloo doet het ook zeker niet slecht. Zij hebben ook een echte afmaker en achterin loopt het kleinste meisje van het veld alles dicht. Mooi om te zien! Hierdoor weten ze dan ook binnen 3 minuten na elkaar de stand gelijk te trekken, 2-2. Jente krijgt nog een kans. 

Na de timeout weet Tomas te scoren na een mooie actie en pass van Dylan. Leroy, Robin A. en Dylan krijgen alledrie nog schiet kansen, maar de bal vliegt er niet meer in. Grolloo weet ook nog te scoren, waardoor we met 3-3 de rust in gaan. 
VV Gieten JO8 1 191116 1

En dan mag Jente op de goal voor de tweede helft. Donderdag al aangegeven bij coach Niels, want de tweede helft is cooler vanwege de penalty's. Coach Niels hamert op meer overspelen, en beter positiespel. Tomas, Dylan en Robin K. als verdedigers. Teun, Robin A. en Leroy vanuit het midden en Björn voorin. 

Dylan is op dreef de tweede helft. Dit zijn acties komt tomas in scoringspositie, en maakt er 4-3 van. Even later zelf nog een mooie kans. 
VV Gieten JO8 1 191116 2
Hoe verder de tweede helft in, hoe meer er over gespeeld wordt en er steeds meer druk komt. Teun weet nog te scoren vanuit de uittrap van hun keeper. Dylan krijgt weer een kans. Jente houdt ondertussen de goal schoon met hulp van de Robins. Tot slot weet Tomas te scoren na voorwerk van Björn. Eindstand 6-3.

Als toetje weet Jente alle penalty's te stoppen! 

Volgende week om 09.00 uit naar BBC

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier