• Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • Totalbility
  Buist
  HCV
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport

Gieten JO19-2 houdt de moed er in...

Gepubliceerd op:

Na een week van radio stilte vandaag weer een verslag.

Vorige week de spelers aan het nadenken gezet over instelling teamspirit en positie houden. Ook de doordeweekse trainingen gestart met praatsessies over hoe er gespeeld dient te worden,in ieder geval proberen daar begint het mee en natuurlijk gaat er wel eens iets mis.

Vandaag hebben we laten zien dat de ene nederlaag de andere niet is. Was het vorige week nog zo dat er bij balverlies het hoofd naar beneden ging en de tegenstander vrijbaan had richting de goal,dat was vandaag totaal anders. Er werd geconcentreerd gevoetbald en ook werd er opgebouwd vanuit de verdediging en dichter op elkaar gespeeld.

Natuurlijk mislukte dat af en toe maar vandaag stond er weer een team op het veld en bij vlagen kwam er ook combinatie spel uit.

De tegenstander van vandaag leende zich ook voor combinatie voetbal gezien het fysieke spel. Wel wordt de wedstrijd met 2-0 verloren maar dit geeft de burger weer moed en met deze instelling en voortborduren op combinatie voetbal zie ik er volgende week tegen Stadskanaal een verrassing in zitten,want in de beker werd er met 9-0 verloren en gebruikmakend van onderschatting en de stappen die we hebben gemaakt en revanche gevoelens kan het irritante muziekje bij een gescoorde goal het zwijgen worden opgelegd.

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier