Verslag VV Gieten JO8-1 – FC Assen JO8-3

“Zaterdag is de mooiste dag van de week…”, deze zaterdag viel dan ook zeker niet tegen na de koude dagen van ervoor. De jongens en meid van JO8 hadden er dan ook weer zin in.

Alle 9 spelers waren vandaag aanwezig. Helaas had Assen er maar 6 bij zich, waardoor er 3 wisselspelers waren. Aan de kant weer de trouwe supporters, aangevuld met wat tantes, opa’s en oma’s. Trainer Peter is vandaag de scheidsrechter.

We beginnen met Leroy op de goal. Na 5 minuten openen we de score. Teun mag een intrap nemen rond de middellijn. Hij krijgt hem bij Björn, die hem netje afmaakt: 1-0. Twee minuten later krijgt Jente de bal en ze schiet op goal. In de rebound valt hij voor Björn zijn voeten, en die weet weer te scoren, 2-0.
VV Gieten JO8 1 191102 1

Na de time-out, is het binnen 3 seconden 3-0. Teun weet lekker te scoren met een harde trap. Vlak voor rust wordt het ook nog 4-0, als de keeper en verdedigers van Assen twijfelen, en Björn er dankbaar gebruik van maakt. Assen krijgt de eerste helft zelf nauwelijks kansen. Als er al een speler doorkomt, hebben wij Leroy op de goal. Hij let goed op, doet lekker mee en kan goed uittrappen.

In de rust is het even zoeken naar een keeper voor de tweede helft. Robin K. pakt de handschoen op, en zal proberen de nul vast te houden.
VV Gieten JO8 1 191102 2

Jente en Björn veroveren de bal goed op het middenveld, spelen Dylan aan, die de bal weer door passt naar Tomas. Die schakelt met een snelle beweging de tegenstander uit en knalt de bal in de netten: 5-0. Als goalie Robin K. een uittrap mag nemen, schiet hij zo ver naar voren, dat hij bij Robin A. en Björn terecht komt. Hier weten zij wel raad mee, en spits (a.k.a. schoefieloerder volgens vader Oostra) Björn weet hiermee zijn 4de doelpunt van de dag te maken.

Keeper Robin moet na de time-out nog wel even opletten en vangt nog paar mooie ballen. Na de time-out nog een paar mooie kansen. Tycho verlengd de bal naar Tomas, maar die schiet over. Jente doet nog een afstandsschot, maar de keeper weet deze maar net te redden. Uiteindelijk wordt het nog wel 7-0, als Robin A. een mooie pass geeft op Björn en deze hem koelbloedig afmaakt.
VV Gieten JO8 1 191102 3

Volgende week om 9 uur spelen in en tegen SJO ZVC Jo8-1.