• rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • Totalbility
  Buist
  HCV
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns

Gieten 6 start de competitie met een gelijkspel!

Gepubliceerd op:

Gisteren mochten we eindelijk aftrappen voor het nieuwe seizoen. GKC was onze tegenstander. De afgelopen seizoenen speelden we nog tegen hun 3e elftal, maar nu tegen het 2e! Geen makkie dus. De gretigheid in onze groep is groot, want met maar liefst 17 man (inclusief onze nieuwe grensrechter Rolf?) gingen we richting Gasselte.

De thuisclub kwam het best uit de startblokken en nam het initiatief. Onze keeper Niels moest een aantal keer reddend optreden. Helaas moest hij na een vrije trap toch vissen. Na deze openingstreffer bleef GKC de aanval zoeken, maar met onze snelle jongens voorin, konden we aantal keer goed counteren. Thomas stuurde Stefan de diepte in over links en deze zag 3 medespelers in het strafschopgebied verschijnen. Na een voorzet nam Dominique de bal op de pantoffel en zag de bal in het doel belanden. 1-1!

We kwamen beter en beter in de wedstrijd. Na een goede pass vanuit het middenveld ging Ricky alleen op de keeper af en zette de 1-2 op het scorebord. Beide ploegen bleven de aanval zoeken en dan leverde kansen op voor beide doelen. Deze vonden niet het net.

Na de rust kwamen we met drie frisse jongens het veld in. Even waren we zoekende en dat leverde uiteindelijk een goal op voor GKC. We lieten ons echter niet uit het veld slaan en al redelijk snel na deze gelijkmaker was het Dominique die na een goeie pass van Gerwin de voorsprong herstelde. Na een buitenspelsituatie maakte GKC helaas toch weer gelijk. Kansen waren er nog voor beide ploegen, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand 3-3. Prima resultaat!

Goed geknokt met z’n allen ? ?

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier