Gieten JO19-2 valt in herhaling.

Weer een onnodige 3-0 nederlaag tegen een gelijkwaardige tegenstander.

Vandaag de uitwedstrijd tegen Drenthina,een op papier een lastige tegenstander. We vertrekken met 12 spelers richting Emmen. Het complex en de velden liggen er mooi en verzorgd bij valt meteen op,bijna alle spelers komen hier voor de eerste keer. De laatste keer dat ondergetekende hier was is ook al jaren geleden volgens mij liepen de vissen toen nog.

De wedstrijd begint om 13.00 uur bij een heerlijke temperatuur om te voetballen. Er wordt aan beide kanten goed gevoetbald, toch komen we op een 1-0 achterstand. We blijven voetballen en vooral het centrum van de verdediging speelt een uitstekende wedstrijd naar mijn mening, deze spelers voeren hun taak naar behoren uit en je hoort ze niet, dit in tegenstelling tot anderen met name in de tweede helft. Er gaan spelers op posities lopen waar ze totaal niet horen. Ook krijgen we nog een 10 minuten straf wegens grof spel waardoor we met 10 man komen te staan.

Over het algemeen redelijk tot goed gevoetbald maar we weten allemaal dat het beter kan dat hebben we in de seizoenen hiervoor ook laten zien. Als we compleet zijn en positief blijven dan weet ik zeker dat de eerste overwinning volgende week zaterdag een feit is.

Tot de volgende keer.