Steun vv Gieten via Rabo ClubSupport!

Deze week is de Rabo ClubSupport van start gegaan, de opvolger van de Rabobank Clubkas Campagne. Rabo ClubSupport is een actie van de Rabobank speciaal voor verenigingen omdat de bank het verenigingsleven een warm hart toedraagt. Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt maar liefst € 150.000 beschikbaar om onder de verenigingen in de regio te verdelen!
In afgelopen jaren deden we als vereniging ook mee en boekten daarin goede resultaten. Het zou mooi zijn als we ook dit jaar weer een flink bedrag voor onze vereniging kunnen krijgen en wellicht kun jij daarbij helpen!
Tot vrijdag 11 oktober mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen (maximaal 2 van de 5 stemmen op dezelfde vereniging). Elke stem is geld waard! Wij kunnen een extra bijdrage goed gebruiken voor onder meer het aanschaffen van nieuw meubilair voor de kantine. Een mooie bijdrage vanuit Rabo ClubSupport is dan ook zeer welkom!
Leden van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe hebben een stemkaart met een unieke stemcode thuisgestuurd of gemaild gekregen waarmee via internet vijf stemmen verdeeld kunnen worden. Bij de code is ook een steminstructie gevoegd. Hulp nodig of vragen? Wij horen het graag! Anders alvast bedankt voor jouw steun!
Voor informatie over het stemmen klik hier.