Gieten JO19-2 moet improviseren...

Vandaag onze eerste thuiswedstrijd in de competitie.Dertien fitte spelers waarvan 2 die al een gedeeltelijke wedstrijd in de benen hebben.

We beginnen de wedstrijd met vroeg druk zetten wat ook resulteert in balbezit door onderschepping of het voordeel van een inworp omdat de tegenstander geen raad met de bal weet. Dit druk zetten wordt gedurende de eerste helft steeds minder. Wel zijn beide teams aan elkaar gewaagd en is het een gelijkopgaande wedstrijd die niet verloren hoeft te worden.

Helaas is de eindstand 5-2 in het voordeel van de tegenstander. Het veld is ons nog steeds niet goed gezind en we wachten nog steeds op onze eerste overwinning op kunstgras. Wel bepaalden we het spel de laatste 10 minuten voor rust en gedeeltes van de tweede helft daar moeten we op voort borduren dan komt de overwinning vanzelf. Soms zijn we nog even te afwachtend in de duels.

Volgende week uit tegen Drenthina uit Emmen weer een nieuwe kans .

Jorrick bedankt en geblesseerden een spoedig herstel gewenst.

Tot de volgende keer