• wigchers
    Meppelink Media

Teamfoto's JEUGDTEAMS VV Gieten staan op de website

Afgelopen zaterdag zijn niet alleen de foto's gemaakt voor de voetbalplaatjesactie, maar ook zijn er nieuwe foto's gemaakt van de verschillende teams.

De foto's zijn gemaakt door Tina Kolthof.

Klik snel door voor een "klein" voorproefje...

JO7 1 2019 2020

Onze jongste talenten de JO7-1 op deze foto samen met Bertjan ten Hof (Hoofd Jeugd Opleidingen) en Robert Glastra (Technisch Coördinator en vader van....)

MO13 1 2019 2020

En dit is het jongste meiden-team. De MO13-1 met een leider die net als deze enthousiaste en leuke groep meiden, heel veel plezier heeft.

De andere foto's kunt u vinden op de teampagina's van de verschillende jeugdteams. Mocht u van één of meerdere foto's een afdruk (20*30 cm.) willen nabestellen, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.