• Dries Installatiebedrijf
  perdon fysiotherapie
  JJ Administratie- & Adviesbureau
  sportcafe de Goorns
 • rob
  tos
  coop
  Bust Hoveniers
 • Voulon Accountants
  Mijn Makelaar Meertens
  Nanninga
  Noordvlees
 • Totalbility
  Buist
  HCV
 • Bouwselect
  Box14
  De Klok Dranken
  Style Hairprofessionals
 • rico
  makelaar nu
  jobo
  Hoiting Transport
 • AA en Hunze
  Jumbo Abbas
  Autobedrijf Okken
  Boutique La Vie

VV Gieten JO8-1 wint nipt van ZVC JO8-1

Gepubliceerd op:

De heren en dame van JO8-1 mochten zich vanochtend al vroeg melden voor de voetbalplaatjesactie van VV Gieten en Jumbo Abbas.

De meeste boys waren nog even naar de kapper gestuurd door hun moeders, zodat ze er piekfijn uitzagen vanochtend. 
JO8 1 190907

Toen begon het wachten op ZVC, want wij waren om 08.30 al klaar. De warming up duurde dan ook wat langer dan gewoonlijk. We hebben vandaag eigenlijk gewoon 3 helften gevoetbald. Om 09.00 werd het startsein gegeven. Robin K. heeft de transfer gemaakt vanuit JO7-1 en mocht gelijk vol aan de bak. Björn begon op goal en met 1 wissel konden we beginnen aan de eerste helft. 
 
Binnen 2 minuten had Teun de eerste bal al in de touwen hangen. Jente raakte vervolgens nog de paal en er was iets meer druk voor Gieten. Tomas maakt binnen de 10 minuten de 2-0. Nog een paar doelkansen, maar telkens net naast. In deze fase letten we niet goed op de verdediging en hierdoor weet ZVC door een uitbraak te profiteren en is het 2-1.
 
Aan het eind van de eerste helft weet Tomas de 3-1 te maken, maar gelijk na de aftrap maakt ZVC een tegengoal met een hoge bal zo over keeper Björn heen. Ondanks dat Tygho het zijnet nog raakt en Robin K. met een afstandschot nog een poging doet, is het 3-2 met de rust. 
 
In de rust wisselen we van keeper, Leroy neemt het over van Björn. De instructies blijven om over te spelen, en vooral niet van elkaar de bal af te pakken tijdens de aanval. Er wordt best geprobeerd om elkaar te vinden, hierdoor ontstaan wat leuke mogelijkheden, maar er valt geen goal voor Gieten. 
De uittrap van Leroy komt bij ZVC terecht, en omdat wij te hoog voetballen, kunnen we niet meer op tijd verdedigen. 3-3 is een feit. 
 
Maar dan komt de bal via Robin A. voor Tygho zijn voeten, en die maakt hem lekker af met zijn "linkerpootje". Tygho viert dit met een ereronde, zo blij is hij! Vlak voor het einde nog een uitbraak van ZVC, maar een mooie redding van Leroy zorgt voor opluchting aan de kant. Tomas knalt er nog een hard schot uit op de paal en dan fluit de scheidsrechter af en is de eindstand 4-3 geworden. 
 
De penalty's gaan er bijna 1 voor 1 in en dan is het tijd voor handjes schudden en een lekkere warme douche. 
 
Volgende wedstrijd over 2 weken, op 21 september om 11.15 uur in Borger. 

Wilt u lid worden van onze voetbalvereniging?

Nieuwe leden (spelend of steunend) kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te leveren.

Download aanmeldingformulier