HCV

VV Gieten JO19-2 trapt af...

Vandaag was de eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2019/20. Een wedstrijd in de bekercompetitie die moet worden gezien als een oefenwedstrijd.
Even weer aan elkaar wennen en even weer in het ritme komen en ook even aan ons eigen nieuwe kunstgras veld wennen.

De omstandigheden qua temperatuur zijn niet ideaal te noemen,om 10.00 uur is het nl. al goed warm. Wel zijn we de transfer periode goed doorgekomen en zullen we naar alle waarschijnlijkheid dit seizoen met 14 spelers zijn, helaas was het duo Robbery iets te veeleisend qua salaris. En Neymar "rollen en maar blijven rollen" heb ik persoonlijk afgewezen omdat die volgens mij niet in het team past. Wie er definitief keeper wordt zal na de 3 bekerwedstrijden bekend worden gemaakt.

De wedstrijd wordt helaas met 5-3 verloren waar een gelijkspel gezien de hele wedstrijd meer op zijn plaats was geweest. Natuurlijk worden er foutjes gemaakt en zijn we nog niet op elkaar ingespeeld maar dat komt zeker wel goed. Het belangrijkste is dat we net als voorgaande jaren als team opereren,wat bij vlagen ook vandaag zeker weer te zien was in een paar zeer mooi en snel opgezette aanvallen.

VV Gieten JO19 2 190831 3

Alle teams in de poule van de beker zitten ook bij ons in de competitie en ik zie tegen de tegenstanders van vandaag toch zeker kans om te winnen in de reguliere competitie als we wat beter op elkaar zijn ingespeeld.

Ondanks dat de tweedeklasser vorig jaar iets te hoog was zie ik als trainer/coach toch dingen die op technisch en tactisch gebied zijn bijgeleerd. De komende twee weken spelen we uit in de beker en ik ben er zeker van dat de resultaten vanzelf komen.

Uw razende reporter (en trainer/coach).