• wigchers
    Meppelink Media

Voetbalplaatjesactie - tekenen voor portretrecht/AVG

De VV Gieten organiseert een voetbalplaatjesactie in samenwerking met de Jumbo Abbas Supermarkt.

Het is de bedoeling dat op zaterdag 7 september alle spelende leden, trainers en leiders op de foto gezet worden. Van de gemaakte foto’s worden stickers gemaakt, van een aantal leden wordt de foto ook gebruikt voor de aankleding van de supermarkt. De gemaakte foto’s worden alleen voor deze actie ingezet en niet voor andere doeleinden gebruikt!

We gaan er vanuit dat iedereen hiermee akkoord gaat, maar om hier zeker van te zijn hebben we je handtekening nodig. Leden die 18 jaar en ouder zijn, moeten zelf hun handtekening voor akkoord te zetten. Een ouder of verzorger dient te tekenen voor iedereen die jonger is dan 18 jaar.

Alle jeugdleden hebben via de e-mail een portretverklaring ontvangen, die dus door iedereen getekend dient te worden. Deze portretverklaring dient voor 3 september ingeleverd worden bij je jeugd-/teamleider. Graag hier aan houden, anders kun je niet op de foto. Je kunt vanaf zaterdag 30 augustus ook portretverklaringen in de kantine ophalen.

Het ondertekenen van de verklaring voor de senioren veld- en zaalteams loopt via de leiders.

ZORG DAT JE DIT DUS ONDERTEKENT EN INLEVERT EN ZET ZATERDAG 7 SEPTEMBER ALVAST IN JE AGENDA.

NIET TEKENEN OF NIET AANWEZIG IS NIET OP DE FOTO EN DUS NIET IN HET ALBUM!

Heb je geen mail ontvangen? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van je naam en eventueel het team waarin je speelt en we sturen je de mail alsnog toe.