• wigchers
    Meppelink Media

Uitgifte teamtassen/shirts, bidons en ballen

Maandagavond 26 augustus (20:00 uur) kunnen de teamtassen, bidons/bidonrekken en de inspeelballen worden opgehaald.

Gerda Brilleman en Miranda Dokter zijn aanwezig in de kantine (bij de commissiekamer/kleedkamer 3) en hebben per team 1 complete set beschikbaar. Er dient voor ontvangst getekend te worden.

Leiders die nog niet in het bezit zijn van een leidersjas kunnen deze ontvangen, ook hiervoor zijn Gerda en/of Miranda het aanspreekpunt. Ook voor ontvangst van de leidersjas dient getekend te worden.

Oproep aan leiders/traienrs die nog wel een jas hebben maa rhe tkomende seizoen even geen leider/trainer zijn om de jas in te leveren. We zijn ze weer nodig voor het nieuwe seizoen! Jassen die niet ingeleverd worden zullen in rekening worden gebracht.